ROUWCENTRUM DE WINTER

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ROUWCENTRUM DE WINTER
Private companiesBusiness Services • ROUWCENTRUM DE WINTER

Contactgegevens ROUWCENTRUM DE WINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM DE WINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM DE WINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOERINGENSTRAAT 12BA; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34110138 (+32-34110138) 34110138 (+32-34110138)

Fax (fax): +32 (16) 986-23-16 +32 (16) 986-23-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM DE WINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM DE WINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM DE WINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM DE WINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM DE WINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM DE WINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM DE WINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM DE WINTER
Products information ROUWCENTRUM DE WINTER

BTW identificatienummer (tax): BE02994018554
Ondernemingsnummer: 6259979248
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM DE WINTER
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM DE WINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM DE WINTER
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM DE WINTER

222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
52610204. Zode | Sod
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij ROUWCENTRUM DE WINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM DE WINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM DE WINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM DE WINTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

 • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

 • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

 • Backofficemedewerker (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • Marketing Coördinator (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

 • gyproc plaatser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: LUMA GYPROC

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

 • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

 • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

 • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM DE WINTER in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM DE WINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM DE WINTER. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM DE WINTER. ROUWCENTRUM DE WINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM DE WINTER. Leave a respond for ROUWCENTRUM DE WINTER. ROUWCENTRUM DE WINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM DE WINTER op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM DE WINTER
Location of ROUWCENTRUM DE WINTER on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM DE WINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM DE WINTER ROUWCENTRUM DE WINTER: DE PAUW J. | MYRIAM BASTIN | Tivoli NV | RUDI RINKES | BAKKERIJ SNIJKERS

Other related companies as ROUWCENTRUM DE WINTER: DE PAUW J. | MYRIAM BASTIN | Tivoli NV | RUDI RINKES | BAKKERIJ SNIJKERS

ROUWCENTRUM DE WINTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM DE WINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02994018554. Het bedrijf ROUWCENTRUM DE WINTER bevindt zich op het adres: WOERINGENSTRAAT 12BA; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM DE WINTER is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM DE WINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM DE WINTER, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM DE WINTER op de kaart.

ROUWCENTRUM DE WINTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM DE WINTER, company assigned to the tax number BE02994018554. The company ROUWCENTRUM DE WINTER is located at the address: WOERINGENSTRAAT 12BA; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM DE WINTER is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM DE WINTER is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM DE WINTER, open positions, location of ROUWCENTRUM DE WINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM DE WINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM DE WINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM DE WINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM DE WINTER, employees, financial statistics.