ROUWCENTRUM DE WINTER

Contactgegevens ROUWCENTRUM DE WINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM DE WINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM DE WINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 7; 2280; GROBBENDONK, België

Telefoon (phone): 14511206 (+32-14511206) 14511206 (+32-14511206)

Fax (fax): +32 (50) 210-37-95 +32 (50) 210-37-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM DE WINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM DE WINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM DE WINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM DE WINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM DE WINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM DE WINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM DE WINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM DE WINTER
Products information ROUWCENTRUM DE WINTER

BTW identificatienummer (tax): BE01854461669
Ondernemingsnummer: 5422546386
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM DE WINTER
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM DE WINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM DE WINTER
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM DE WINTER

25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
35680305. Sprockets (krachtoverbrenging apparatuur) | Sprockets (power transmission equipment)
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
38230501. Absorptieanalysatoren: infrarood, röntgen, enz .: industrieel | Absorption analyzers: infrared, x-ray, etc.: industrial
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij ROUWCENTRUM DE WINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM DE WINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM DE WINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM DE WINTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

 • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

 • interieurbouwer (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

 • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: OCMW DESSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

 • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

 • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: DEMESMACRE

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

 • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

 • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM DE WINTER in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM DE WINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM DE WINTER. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM DE WINTER. ROUWCENTRUM DE WINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM DE WINTER. Leave a respond for ROUWCENTRUM DE WINTER. ROUWCENTRUM DE WINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM DE WINTER op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM DE WINTER
Location of ROUWCENTRUM DE WINTER on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM DE WINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM DE WINTER ROUWCENTRUM DE WINTER: Sequoia | PآTIS. VAN DE KERKHOVE J. | Labelle Vidange SPRL | DEQUEKER CONTAINER | PAUL GALLEZ

Other related companies as ROUWCENTRUM DE WINTER: Sequoia | PآTIS. VAN DE KERKHOVE J. | Labelle Vidange SPRL | DEQUEKER CONTAINER | PAUL GALLEZ

ROUWCENTRUM DE WINTER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM DE WINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01854461669. Het bedrijf ROUWCENTRUM DE WINTER bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 7; 2280; GROBBENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM DE WINTER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM DE WINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM DE WINTER, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM DE WINTER op de kaart.

ROUWCENTRUM DE WINTER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM DE WINTER, company assigned to the tax number BE01854461669. The company ROUWCENTRUM DE WINTER is located at the address: BERGSTRAAT 7; 2280; GROBBENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM DE WINTER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM DE WINTER is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM DE WINTER, open positions, location of ROUWCENTRUM DE WINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM DE WINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM DE WINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM DE WINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM DE WINTER, employees, financial statistics.