ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE

Contactgegevens ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 22; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38992286 (+32-38992286) 38992286 (+32-38992286)

Fax (fax): +32 (69) 232-32-28 +32 (69) 232-32-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE
Products information ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE

BTW identificatienummer (tax): BE09551208496
Ondernemingsnummer: 4083038330
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
22410300. Stoffen tapes | Fabric tapes
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
37430303. Lokale locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Mining locomotives and parts, electric or nonelectric
51220201. Scheermesjes | Razor blades

Werken bij ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

 • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

 • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

 • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: VERALCO SAVERAN

  Type: Vaste Job

  Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. Leave a respond for ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE. ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE
Location of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: INFORMA EUROPE | PATRICK DE DYCKER | Tuteleers A | GEIRNAERT D | Roald Sieberath

Other related companies as ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE: INFORMA EUROPE | PATRICK DE DYCKER | Tuteleers A | GEIRNAERT D | Roald Sieberath

ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551208496. Het bedrijf ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 22; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE op de kaart.

ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, company assigned to the tax number BE09551208496. The company ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 22; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, open positions, location of ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE, employees, financial statistics.