RENE LEBLOND

Contactgegevens RENE LEBLOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE LEBLOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE LEBLOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDGARD PIERMAN 1; 7870; LENS, België

Telefoon (phone): 65229566 (+32-65229566) 65229566 (+32-65229566)

Fax (fax): +32 (53) 729-34-84 +32 (53) 729-34-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE LEBLOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE LEBLOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE LEBLOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE LEBLOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE LEBLOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE LEBLOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE LEBLOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE LEBLOND
Products information RENE LEBLOND

BTW identificatienummer (tax): BE05169311523
Ondernemingsnummer: 6589569091
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE LEBLOND
(Get full report from official database of BE for RENE LEBLOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE LEBLOND
Addition kinds of activities for RENE LEBLOND

0831. Bosproducten | Forest products
311105. Garment leather | Garment leather
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
31110101. Bridle leather | Bridle leather
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
78120202. Video-tape productie | Video tape production

Werken bij RENE LEBLOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE LEBLOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE LEBLOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE LEBLOND. Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouwer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

 • POETSHULP (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vangrootloon

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected] Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Servicetechnieker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

 • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: PEINEN KARINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van RENE LEBLOND in sociale netwerken
Look for responds of RENE LEBLOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE LEBLOND. Laat een reactie achter voor RENE LEBLOND. RENE LEBLOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE LEBLOND. Leave a respond for RENE LEBLOND. RENE LEBLOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE LEBLOND op de google maps. Adres en contacten RENE LEBLOND
Location of RENE LEBLOND on the google maps. Address and contacts of RENE LEBLOND

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE LEBLOND RENE LEBLOND: Elegance | CITROEN-GEERINCKX MOTORS | Van der Haeghen | MYRIAM DE GROOTE | Kate Thomas & Kleyn BVBA

Other related companies as RENE LEBLOND: Elegance | CITROEN-GEERINCKX MOTORS | Van der Haeghen | MYRIAM DE GROOTE | Kate Thomas & Kleyn BVBA

RENE LEBLOND is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE LEBLOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05169311523. Het bedrijf RENE LEBLOND bevindt zich op het adres: RUE EDGARD PIERMAN 1; 7870; LENS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van RENE LEBLOND is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE LEBLOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE LEBLOND, openstaande posities, locatie van RENE LEBLOND op de kaart.

RENE LEBLOND is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE LEBLOND, company assigned to the tax number BE05169311523. The company RENE LEBLOND is located at the address: RUE EDGARD PIERMAN 1; 7870; LENS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of RENE LEBLOND is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE LEBLOND is not available. You also can look at reviews of RENE LEBLOND, open positions, location of RENE LEBLOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE LEBLOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE LEBLOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE LEBLOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE LEBLOND, employees, financial statistics.