POMPES FUNةBRES NAIZY

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • POMPES FUNةBRES NAIZY
Private companiesSocial Services • POMPES FUNةBRES NAIZY

Contactgegevens POMPES FUNةBRES NAIZY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNةBRES NAIZY: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNةBRES NAIZY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCEL BEAUFAYS 39; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65335542 (+32-65335542) 65335542 (+32-65335542)

Fax (fax): +32 (59) 306-93-18 +32 (59) 306-93-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNةBRES NAIZY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNةBRES NAIZY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNةBRES NAIZY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNةBRES NAIZY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNةBRES NAIZY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNةBRES NAIZY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNةBRES NAIZY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNةBRES NAIZY
Products information POMPES FUNةBRES NAIZY

BTW identificatienummer (tax): BE01914337158
Ondernemingsnummer: 4579345703
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNةBRES NAIZY
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNةBRES NAIZY)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNةBRES NAIZY
Addition kinds of activities for POMPES FUNةBRES NAIZY

173100. Elektrisch werk | Electrical work
399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
20239900. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security

Werken bij POMPES FUNةBRES NAIZY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNةBRES NAIZY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNةBRES NAIZY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNةBRES NAIZY. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnoperator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

 • Job étudiant (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

 • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

  Type: Vaste Job

  Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

 • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

  Type: Vaste Job

  Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: PAUWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNةBRES NAIZY in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNةBRES NAIZY in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNةBRES NAIZY. Laat een reactie achter voor POMPES FUNةBRES NAIZY. POMPES FUNةBRES NAIZY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNةBRES NAIZY. Leave a respond for POMPES FUNةBRES NAIZY. POMPES FUNةBRES NAIZY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNةBRES NAIZY op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNةBRES NAIZY
Location of POMPES FUNةBRES NAIZY on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNةBRES NAIZY

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNةBRES NAIZY POMPES FUNةBRES NAIZY: ROGER VANDENBROECKE | KAPSALON PATSY | CLAUDE HENIN | WILLY NEEFS | BORGOO-DAMME F

Other related companies as POMPES FUNةBRES NAIZY: ROGER VANDENBROECKE | KAPSALON PATSY | CLAUDE HENIN | WILLY NEEFS | BORGOO-DAMME F

POMPES FUNةBRES NAIZY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNةBRES NAIZY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01914337158. Het bedrijf POMPES FUNةBRES NAIZY bevindt zich op het adres: RUE MARCEL BEAUFAYS 39; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNةBRES NAIZY is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNةBRES NAIZY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNةBRES NAIZY, openstaande posities, locatie van POMPES FUNةBRES NAIZY op de kaart.

POMPES FUNةBRES NAIZY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNةBRES NAIZY, company assigned to the tax number BE01914337158. The company POMPES FUNةBRES NAIZY is located at the address: RUE MARCEL BEAUFAYS 39; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNةBRES NAIZY is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNةBRES NAIZY is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNةBRES NAIZY, open positions, location of POMPES FUNةBRES NAIZY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNةBRES NAIZY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNةBRES NAIZY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNةBRES NAIZY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNةBRES NAIZY, employees, financial statistics.