POMPES FUNبBRES VAIRON

Contactgegevens POMPES FUNبBRES VAIRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES VAIRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES VAIRON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BUISSONNET 27; 7321; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69577742 (+32-69577742) 69577742 (+32-69577742)

Fax (fax): +32 (55) 147-35-18 +32 (55) 147-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES VAIRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES VAIRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES VAIRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES VAIRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES VAIRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES VAIRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES VAIRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES VAIRON
Products information POMPES FUNبBRES VAIRON

BTW identificatienummer (tax): BE02738861083
Ondernemingsnummer: 2215637207
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES VAIRON
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES VAIRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES VAIRON
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES VAIRON

075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
78120111. Opleiding film productie | Training motion picture production

Werken bij POMPES FUNبBRES VAIRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES VAIRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES VAIRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES VAIRON. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

 • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

 • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

 • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

  Type: Werfreserve

  Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES VAIRON in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES VAIRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES VAIRON. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES VAIRON. POMPES FUNبBRES VAIRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES VAIRON. Leave a respond for POMPES FUNبBRES VAIRON. POMPES FUNبBRES VAIRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES VAIRON op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES VAIRON
Location of POMPES FUNبBRES VAIRON on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES VAIRON

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES VAIRON POMPES FUNبBRES VAIRON: CONTAINERPARK AFFLIGEM | MARCEL CAUDERLIER | Bruneel J | Buro 17 | ABBEEL D

Other related companies as POMPES FUNبBRES VAIRON: CONTAINERPARK AFFLIGEM | MARCEL CAUDERLIER | Bruneel J | Buro 17 | ABBEEL D

POMPES FUNبBRES VAIRON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES VAIRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738861083. Het bedrijf POMPES FUNبBRES VAIRON bevindt zich op het adres: RUE BUISSONNET 27; 7321; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES VAIRON is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES VAIRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES VAIRON, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES VAIRON op de kaart.

POMPES FUNبBRES VAIRON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES VAIRON, company assigned to the tax number BE02738861083. The company POMPES FUNبBRES VAIRON is located at the address: RUE BUISSONNET 27; 7321; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES VAIRON is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES VAIRON is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES VAIRON, open positions, location of POMPES FUNبBRES VAIRON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES VAIRON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES VAIRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES VAIRON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES VAIRON, employees, financial statistics.