POMPES FUNبBRES SPRUYT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • POMPES FUNبBRES SPRUYT
Private companiesPrimary Metal Industries • POMPES FUNبBRES SPRUYT

Contactgegevens POMPES FUNبBRES SPRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES SPRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES SPRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L´EXPOSITION 259; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24787244 (+32-24787244) 24787244 (+32-24787244)

Fax (fax): +32 (61) 743-68-73 +32 (61) 743-68-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES SPRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES SPRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES SPRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES SPRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES SPRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES SPRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES SPRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES SPRUYT
Products information POMPES FUNبBRES SPRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE07645080566
Ondernemingsnummer: 5907867431
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES SPRUYT
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES SPRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES SPRUYT
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES SPRUYT

792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
20999905. Carob verwerking | Carob processing
28690400. brandstoffen | Fuels
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij POMPES FUNبBRES SPRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES SPRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES SPRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES SPRUYT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

 • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PROPIO

  Type: Dienstenchequebaan

  U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES SPRUYT in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES SPRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES SPRUYT. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES SPRUYT. POMPES FUNبBRES SPRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES SPRUYT. Leave a respond for POMPES FUNبBRES SPRUYT. POMPES FUNبBRES SPRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES SPRUYT op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES SPRUYT
Location of POMPES FUNبBRES SPRUYT on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES SPRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES SPRUYT POMPES FUNبBRES SPRUYT: COIFFURE JOSةE | Van Den Broucke K | vision et precision SPRL | T. DE SMETH | FE. WERON

Other related companies as POMPES FUNبBRES SPRUYT: COIFFURE JOSةE | Van Den Broucke K | vision et precision SPRL | T. DE SMETH | FE. WERON

POMPES FUNبBRES SPRUYT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES SPRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07645080566. Het bedrijf POMPES FUNبBRES SPRUYT bevindt zich op het adres: AVENUE DE L´EXPOSITION 259; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES SPRUYT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES SPRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES SPRUYT, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES SPRUYT op de kaart.

POMPES FUNبBRES SPRUYT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES SPRUYT, company assigned to the tax number BE07645080566. The company POMPES FUNبBRES SPRUYT is located at the address: AVENUE DE L´EXPOSITION 259; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES SPRUYT is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES SPRUYT is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES SPRUYT, open positions, location of POMPES FUNبBRES SPRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES SPRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES SPRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES SPRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES SPRUYT, employees, financial statistics.