POMPES FUNبBRES MICHEL

Contactgegevens POMPES FUNبBRES MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU SAGITTAIRE 22; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23531815 (+32-23531815) 23531815 (+32-23531815)

Fax (fax): +32 (16) 883-16-56 +32 (16) 883-16-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES MICHEL
Products information POMPES FUNبBRES MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE07847229003
Ondernemingsnummer: 1574859619
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES MICHEL
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES MICHEL
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES MICHEL

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
356901. filters | Filters
508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
60190000. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec

Werken bij POMPES FUNبBRES MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

 • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

 • Commercieel Bediende (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

 • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

 • Magazijnier Garage (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

 • Calculator (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

 • kinderpsycholoog (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

 • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GIMMO PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

 • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES MICHEL. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES MICHEL. POMPES FUNبBRES MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES MICHEL. Leave a respond for POMPES FUNبBRES MICHEL. POMPES FUNبBRES MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES MICHEL op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES MICHEL
Location of POMPES FUNبBRES MICHEL on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES MICHEL POMPES FUNبBRES MICHEL: GROENDECORATIES FLEURBAEY | MARTIN | Franckaert W | ISIX | KURT VAN WASSENHOVE

Other related companies as POMPES FUNبBRES MICHEL: GROENDECORATIES FLEURBAEY | MARTIN | Franckaert W | ISIX | KURT VAN WASSENHOVE

POMPES FUNبBRES MICHEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07847229003. Het bedrijf POMPES FUNبBRES MICHEL bevindt zich op het adres: AVENUE DU SAGITTAIRE 22; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES MICHEL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES MICHEL, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES MICHEL op de kaart.

POMPES FUNبBRES MICHEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES MICHEL, company assigned to the tax number BE07847229003. The company POMPES FUNبBRES MICHEL is located at the address: AVENUE DU SAGITTAIRE 22; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES MICHEL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES MICHEL is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES MICHEL, open positions, location of POMPES FUNبBRES MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES MICHEL, employees, financial statistics.