POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX
Private companiesBusiness Services • POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

Contactgegevens POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HAIGE 10; 6831; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466505 (+32-61466505) 61466505 (+32-61466505)

Fax (fax): +32 (64) 523-56-29 +32 (64) 523-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX
Products information POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE06304473876
Ondernemingsnummer: 3608154296
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX
Addition kinds of activities for POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
24991001. Schalen, hout | Bowls, wood
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
50940303. horloge dozen | Watchcases

Werken bij POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

 • MONTEUR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Quick restaurant

  Type: Studentenjob

  Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Laat een reactie achter voor POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. Leave a respond for POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX. POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX
Location of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: TAVERNE KLEIN-BIVELEN | J. VERELST ET FILS | Philmaflore SC | Flamand Consult | Best-Auto Roeselare NV

Other related companies as POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX: TAVERNE KLEIN-BIVELEN | J. VERELST ET FILS | Philmaflore SC | Flamand Consult | Best-Auto Roeselare NV

POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06304473876. Het bedrijf POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX bevindt zich op het adres: RUE DE LA HAIGE 10; 6831; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, openstaande posities, locatie van POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX op de kaart.

POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, company assigned to the tax number BE06304473876. The company POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is located at the address: RUE DE LA HAIGE 10; 6831; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, open positions, location of POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNEBRES NOLLEVAUX, employees, financial statistics.