POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT
Private companiesBusiness Services • POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

Contactgegevens POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LAVEU 141; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42521222 (+32-42521222) 42521222 (+32-42521222)

Fax (fax): +32 (67) 376-61-42 +32 (67) 376-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT
Products information POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04259368896
Ondernemingsnummer: 9536926269
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT
(Get full report from official database of BE for POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT
Addition kinds of activities for POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout

Werken bij POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële Reiniger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

 • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

 • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

 • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

 • Magazijnier (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

 • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: INAGRAS

  Type: Vaste Job

  Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

Zoek naar antwoorden van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Laat een reactie achter voor POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. Leave a respond for POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT. POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT op de google maps. Adres en contacten POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT
Location of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT on the google maps. Address and contacts of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: FA. VAN QUATHEM | JOZEF ROBBESON | UNION ROCLENGE-WONCK | ANNE-MARIE MOENS | Bloody Mary (Le)

Other related companies as POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT: FA. VAN QUATHEM | JOZEF ROBBESON | UNION ROCLENGE-WONCK | ANNE-MARIE MOENS | Bloody Mary (Le)

POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04259368896. Het bedrijf POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT bevindt zich op het adres: RUE DU LAVEU 141; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, openstaande posities, locatie van POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT op de kaart.

POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, company assigned to the tax number BE04259368896. The company POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is located at the address: RUE DU LAVEU 141; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT is not available. You also can look at reviews of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, open positions, location of POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT, employees, financial statistics.