POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.
Private companiesLegal Services • POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

Contactgegevens POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-HILAIRE 36; 4960; MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80770316 (+32-80770316) 80770316 (+32-80770316)

Fax (fax): +32 (15) 458-94-16 +32 (15) 458-94-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.
Products information POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

BTW identificatienummer (tax): BE07112792968
Ondernemingsnummer: 5724945068
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.
(Get full report from official database of BE for POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.
Addition kinds of activities for POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

01399903. Hop boerderij | Hop farm
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
35719903. minicomputers | Minicomputers
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
50630306. Telefoon en telegraaf draad en kabel | Telephone and telegraph wire and cable
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Looking for open vacancies in other companies

 • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Grondwerker (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

 • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

 • Transportplanner (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

Zoek naar antwoorden van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. in sociale netwerken
Look for responds of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Laat een reactie achter voor POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. Leave a respond for POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.. POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. op de google maps. Adres en contacten POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.
Location of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. on the google maps. Address and contacts of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.

Andere gerelateerde bedrijven als come POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: The Pacific Gym BVBA | A.L.C. | De Paepe L | YVES DELLICOUR | light technology BVBA

Other related companies as POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED.: The Pacific Gym BVBA | A.L.C. | De Paepe L | YVES DELLICOUR | light technology BVBA

POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07112792968. Het bedrijf POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. bevindt zich op het adres: RUE SAINT-HILAIRE 36; 4960; MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., openstaande posities, locatie van POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. op de kaart.

POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., company assigned to the tax number BE07112792968. The company POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is located at the address: RUE SAINT-HILAIRE 36; 4960; MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. is not available. You also can look at reviews of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., open positions, location of POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMP.FUNEBR.FUNER.MALMED., employees, financial statistics.