A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS
Private companiesAdministration of Economic Programs • A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

Contactgegevens A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 24 Tout Vent 1325Chaumont-Gistoux - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-45-74-75 32-475-45-74-75

Fax (fax): 32-10-68-80-72 32-10-68-80-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS
Products information A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE08720642089
Ondernemingsnummer: 2320831298
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS
(Get full report from official database of BE for A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS
Addition kinds of activities for A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
27210000. periodieken | Periodicals
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
51990303. honden | Dogs

Werken bij A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

 • Supply Chain Manager (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

 • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

 • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: DVC DE BRON

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

 • Student bakkerij (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

  Type: Vaste Job

  Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Logopedist(e) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ALFAMED

  Type: Zelfstandige activiteit

  de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

Zoek naar antwoorden van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS in sociale netwerken
Look for responds of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Laat een reactie achter voor A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. Leave a respond for A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS. A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS op de google maps. Adres en contacten A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS
Location of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS on the google maps. Address and contacts of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: LJ Deco | GEERT BOUTE | VOBA | VADE ASSUR | LENIE

Other related companies as A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS: LJ Deco | GEERT BOUTE | VOBA | VADE ASSUR | LENIE

A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720642089. Het bedrijf A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS bevindt zich op het adres: 24 Tout Vent 1325Chaumont-Gistoux - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, openstaande posities, locatie van A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS op de kaart.

A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, company assigned to the tax number BE08720642089. The company A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is located at the address: 24 Tout Vent 1325Chaumont-Gistoux - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS were not found.
The main activity of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS is not available. You also can look at reviews of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, open positions, location of A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A À Z DEMENAGEMENTS & TRANSPORTS, employees, financial statistics.