PENNE-DEVRIENDT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PENNE-DEVRIENDT
Private companiesCoal Mining • PENNE-DEVRIENDT

Contactgegevens PENNE-DEVRIENDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PENNE-DEVRIENDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PENNE-DEVRIENDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 69; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54334040 (+32-54334040) 54334040 (+32-54334040)

Fax (fax): +32 (64) 289-20-27 +32 (64) 289-20-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PENNE-DEVRIENDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PENNE-DEVRIENDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PENNE-DEVRIENDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PENNE-DEVRIENDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PENNE-DEVRIENDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PENNE-DEVRIENDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PENNE-DEVRIENDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PENNE-DEVRIENDT
Products information PENNE-DEVRIENDT

BTW identificatienummer (tax): BE03874572753
Ondernemingsnummer: 5336578369
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PENNE-DEVRIENDT
(Get full report from official database of BE for PENNE-DEVRIENDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PENNE-DEVRIENDT
Addition kinds of activities for PENNE-DEVRIENDT

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
23859905. Regenjassen, behalve gevulkaniseerd rubber: aangekochte materialen | Raincoats, except vulcanized rubber: purchased materials
35310611. Schopladers | Shovel loaders
36250102. Motorcentra | Motor control centers
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen

Werken bij PENNE-DEVRIENDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PENNE-DEVRIENDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PENNE-DEVRIENDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PENNE-DEVRIENDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Monteur nieuwe machines (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Stegmann

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

  Regio: REKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: RUCADIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • Software Engineer (ASSENT)

  Regio: ASSENT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

 • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: OMETA

  Type: Vaste Job

  Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

 • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van PENNE-DEVRIENDT in sociale netwerken
Look for responds of PENNE-DEVRIENDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PENNE-DEVRIENDT. Laat een reactie achter voor PENNE-DEVRIENDT. PENNE-DEVRIENDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PENNE-DEVRIENDT. Leave a respond for PENNE-DEVRIENDT. PENNE-DEVRIENDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PENNE-DEVRIENDT op de google maps. Adres en contacten PENNE-DEVRIENDT
Location of PENNE-DEVRIENDT on the google maps. Address and contacts of PENNE-DEVRIENDT

Andere gerelateerde bedrijven als come PENNE-DEVRIENDT PENNE-DEVRIENDT: Antoon Decomble | AU MOULI VIN | E S Holding BVBA | HUIS NICOLAS | CHARLES HENROTTE

Other related companies as PENNE-DEVRIENDT: Antoon Decomble | AU MOULI VIN | E S Holding BVBA | HUIS NICOLAS | CHARLES HENROTTE

PENNE-DEVRIENDT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PENNE-DEVRIENDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03874572753. Het bedrijf PENNE-DEVRIENDT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 69; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PENNE-DEVRIENDT is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PENNE-DEVRIENDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PENNE-DEVRIENDT, openstaande posities, locatie van PENNE-DEVRIENDT op de kaart.

PENNE-DEVRIENDT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PENNE-DEVRIENDT, company assigned to the tax number BE03874572753. The company PENNE-DEVRIENDT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 69; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PENNE-DEVRIENDT is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PENNE-DEVRIENDT is not available. You also can look at reviews of PENNE-DEVRIENDT, open positions, location of PENNE-DEVRIENDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PENNE-DEVRIENDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PENNE-DEVRIENDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PENNE-DEVRIENDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PENNE-DEVRIENDT, employees, financial statistics.