PEEREBOOM GUY

Contactgegevens PEEREBOOM GUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEEREBOOM GUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEEREBOOM GUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D´AMOUGIES 29; 7750; MONT-DE-L´ENCLUS, België

Telefoon (phone): 69456098 (+32-69456098) 69456098 (+32-69456098)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEEREBOOM GUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEEREBOOM GUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEEREBOOM GUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEEREBOOM GUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEEREBOOM GUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEEREBOOM GUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEEREBOOM GUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEEREBOOM GUY
Products information PEEREBOOM GUY

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEEREBOOM GUY
(Get full report from official database of BE for PEEREBOOM GUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEEREBOOM GUY
Addition kinds of activities for PEEREBOOM GUY

273100. Boekuitgeverij | Book publishing
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
28990108. Wierook | Incense
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric

Werken bij PEEREBOOM GUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEEREBOOM GUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEEREBOOM GUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEEREBOOM GUY. Looking for open vacancies in other companies

 • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

  Regio: EPPEGEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Strijk(st)er (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

  Type: Dienstenchequebaan

  Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

 • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

 • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van PEEREBOOM GUY in sociale netwerken
Look for responds of PEEREBOOM GUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEEREBOOM GUY. Laat een reactie achter voor PEEREBOOM GUY. PEEREBOOM GUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEEREBOOM GUY. Leave a respond for PEEREBOOM GUY. PEEREBOOM GUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEEREBOOM GUY op de google maps. Adres en contacten PEEREBOOM GUY
Location of PEEREBOOM GUY on the google maps. Address and contacts of PEEREBOOM GUY

Andere gerelateerde bedrijven als come PEEREBOOM GUY PEEREBOOM GUY: EUROCENTRAAL | Bouwagentuur Jackie Zentjens | De Paep Dirk | AMT Consult SPRL | T.E.M. BVBA

Other related companies as PEEREBOOM GUY: EUROCENTRAAL | Bouwagentuur Jackie Zentjens | De Paep Dirk | AMT Consult SPRL | T.E.M. BVBA

PEEREBOOM GUY is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEEREBOOM GUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf PEEREBOOM GUY bevindt zich op het adres: ROUTE D´AMOUGIES 29; 7750; MONT-DE-L´ENCLUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PEEREBOOM GUY is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEEREBOOM GUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEEREBOOM GUY, openstaande posities, locatie van PEEREBOOM GUY op de kaart.

PEEREBOOM GUY is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEEREBOOM GUY, company assigned to the tax number BE08080688476. The company PEEREBOOM GUY is located at the address: ROUTE D´AMOUGIES 29; 7750; MONT-DE-L´ENCLUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PEEREBOOM GUY is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEEREBOOM GUY is not available. You also can look at reviews of PEEREBOOM GUY, open positions, location of PEEREBOOM GUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEEREBOOM GUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEEREBOOM GUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEEREBOOM GUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEEREBOOM GUY, employees, financial statistics.