NICOLAS LUMEN

Contactgegevens NICOLAS LUMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS LUMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS LUMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH, België

Telefoon (phone): 68287251 (+32-68287251) 68287251 (+32-68287251)

Fax (fax): +32 (67) 974-37-60 +32 (67) 974-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS LUMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS LUMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS LUMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS LUMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS LUMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS LUMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS LUMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS LUMEN
Products information NICOLAS LUMEN

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS LUMEN
(Get full report from official database of BE for NICOLAS LUMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS LUMEN
Addition kinds of activities for NICOLAS LUMEN

09710100. Speldiensten | Game services
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
50840401. Derricks | Derricks
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
51499906. Pizza levert | Pizza supplies
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus

Werken bij NICOLAS LUMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS LUMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS LUMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS LUMEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: PWA NINOVE

  Type: Dienstenchequebaan

  - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

 • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: SPAR ASPER

  Type: Studentenjob

  Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

 • Student Action Wetteren (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

 • Magazijnier (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

 • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van NICOLAS LUMEN in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS LUMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS LUMEN. Laat een reactie achter voor NICOLAS LUMEN. NICOLAS LUMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS LUMEN. Leave a respond for NICOLAS LUMEN. NICOLAS LUMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS LUMEN op de google maps. Adres en contacten NICOLAS LUMEN
Location of NICOLAS LUMEN on the google maps. Address and contacts of NICOLAS LUMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS LUMEN NICOLAS LUMEN: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | Segers | Arc-en-Ciel | LENAERTS BVBA | GERARD LIETEN

Other related companies as NICOLAS LUMEN: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | Segers | Arc-en-Ciel | LENAERTS BVBA | GERARD LIETEN

NICOLAS LUMEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS LUMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf NICOLAS LUMEN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van NICOLAS LUMEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS LUMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS LUMEN, openstaande posities, locatie van NICOLAS LUMEN op de kaart.

NICOLAS LUMEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS LUMEN, company assigned to the tax number BE06468719482. The company NICOLAS LUMEN is located at the address: CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of NICOLAS LUMEN is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS LUMEN is not available. You also can look at reviews of NICOLAS LUMEN, open positions, location of NICOLAS LUMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS LUMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS LUMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS LUMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS LUMEN, employees, financial statistics.