NICO MATTHIJS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • NICO MATTHIJS
Private companiesHealth Services • NICO MATTHIJS

Contactgegevens NICO MATTHIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICO MATTHIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICO MATTHIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 8; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50351846 (+32-50351846) 50351846 (+32-50351846)

Fax (fax): +32 (16) 788-21-65 +32 (16) 788-21-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICO MATTHIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICO MATTHIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICO MATTHIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICO MATTHIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICO MATTHIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICO MATTHIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICO MATTHIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICO MATTHIJS
Products information NICO MATTHIJS

BTW identificatienummer (tax): BE08997497558
Ondernemingsnummer: 8908233642
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICO MATTHIJS
(Get full report from official database of BE for NICO MATTHIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICO MATTHIJS
Addition kinds of activities for NICO MATTHIJS

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear

Werken bij NICO MATTHIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICO MATTHIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICO MATTHIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICO MATTHIJS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

 • Instrumentist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

 • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Anthentiek

  Type: Werfreserve

  Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van NICO MATTHIJS in sociale netwerken
Look for responds of NICO MATTHIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICO MATTHIJS. Laat een reactie achter voor NICO MATTHIJS. NICO MATTHIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICO MATTHIJS. Leave a respond for NICO MATTHIJS. NICO MATTHIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICO MATTHIJS op de google maps. Adres en contacten NICO MATTHIJS
Location of NICO MATTHIJS on the google maps. Address and contacts of NICO MATTHIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come NICO MATTHIJS NICO MATTHIJS: Verhaegen A | M. LEMAL | C.C.S. | Beens Peter | Van Wonterghem Mirose

Other related companies as NICO MATTHIJS: Verhaegen A | M. LEMAL | C.C.S. | Beens Peter | Van Wonterghem Mirose

NICO MATTHIJS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICO MATTHIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08997497558. Het bedrijf NICO MATTHIJS bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 8; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van NICO MATTHIJS is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICO MATTHIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICO MATTHIJS, openstaande posities, locatie van NICO MATTHIJS op de kaart.

NICO MATTHIJS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICO MATTHIJS, company assigned to the tax number BE08997497558. The company NICO MATTHIJS is located at the address: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 8; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of NICO MATTHIJS is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NICO MATTHIJS is not available. You also can look at reviews of NICO MATTHIJS, open positions, location of NICO MATTHIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICO MATTHIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICO MATTHIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICO MATTHIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICO MATTHIJS, employees, financial statistics.