MONIQUE DELEYE

Contactgegevens MONIQUE DELEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONIQUE DELEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONIQUE DELEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IZEGEMSTRAAT 32; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51209039 (+32-51209039) 51209039 (+32-51209039)

Fax (fax): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONIQUE DELEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONIQUE DELEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONIQUE DELEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONIQUE DELEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONIQUE DELEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONIQUE DELEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONIQUE DELEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONIQUE DELEYE
Products information MONIQUE DELEYE

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONIQUE DELEYE
(Get full report from official database of BE for MONIQUE DELEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONIQUE DELEYE
Addition kinds of activities for MONIQUE DELEYE

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
07220301. Combineren van diensten | Combining services
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
38739909. Horloges en onderdelen, behalve kristallen en juwelen | Watches and parts, except crystals and jewels
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij MONIQUE DELEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONIQUE DELEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONIQUE DELEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONIQUE DELEYE. Looking for open vacancies in other companies

 • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Magazijnier (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

  Regio: OPVELP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

 • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

Zoek naar antwoorden van MONIQUE DELEYE in sociale netwerken
Look for responds of MONIQUE DELEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONIQUE DELEYE. Laat een reactie achter voor MONIQUE DELEYE. MONIQUE DELEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONIQUE DELEYE. Leave a respond for MONIQUE DELEYE. MONIQUE DELEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONIQUE DELEYE op de google maps. Adres en contacten MONIQUE DELEYE
Location of MONIQUE DELEYE on the google maps. Address and contacts of MONIQUE DELEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come MONIQUE DELEYE MONIQUE DELEYE: SHOES IN THE BOX | Miessen SPRL | BUREAU BOELS | F.M. GESTION | JANSSENS WOONDECORATIE

Other related companies as MONIQUE DELEYE: SHOES IN THE BOX | Miessen SPRL | BUREAU BOELS | F.M. GESTION | JANSSENS WOONDECORATIE

MONIQUE DELEYE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONIQUE DELEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf MONIQUE DELEYE bevindt zich op het adres: IZEGEMSTRAAT 32; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MONIQUE DELEYE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONIQUE DELEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONIQUE DELEYE, openstaande posities, locatie van MONIQUE DELEYE op de kaart.

MONIQUE DELEYE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONIQUE DELEYE, company assigned to the tax number BE05582397460. The company MONIQUE DELEYE is located at the address: IZEGEMSTRAAT 32; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MONIQUE DELEYE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MONIQUE DELEYE is not available. You also can look at reviews of MONIQUE DELEYE, open positions, location of MONIQUE DELEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONIQUE DELEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONIQUE DELEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONIQUE DELEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONIQUE DELEYE, employees, financial statistics.