JANSSENS WOONDECORATIE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JANSSENS WOONDECORATIE
Private companiesTransportation Services • JANSSENS WOONDECORATIE

Contactgegevens JANSSENS WOONDECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS WOONDECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS WOONDECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSEBAAN 147; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16530700 (+32-16530700) 16530700 (+32-16530700)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS WOONDECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS WOONDECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS WOONDECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS WOONDECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS WOONDECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS WOONDECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS WOONDECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS WOONDECORATIE
Products information JANSSENS WOONDECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS WOONDECORATIE
(Get full report from official database of BE for JANSSENS WOONDECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS WOONDECORATIE
Addition kinds of activities for JANSSENS WOONDECORATIE

14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse

Werken bij JANSSENS WOONDECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS WOONDECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS WOONDECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS WOONDECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van JANSSENS WOONDECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS WOONDECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS WOONDECORATIE. Laat een reactie achter voor JANSSENS WOONDECORATIE. JANSSENS WOONDECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS WOONDECORATIE. Leave a respond for JANSSENS WOONDECORATIE. JANSSENS WOONDECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS WOONDECORATIE op de google maps. Adres en contacten JANSSENS WOONDECORATIE
Location of JANSSENS WOONDECORATIE on the google maps. Address and contacts of JANSSENS WOONDECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS WOONDECORATIE JANSSENS WOONDECORATIE: FORTIS | Club Royal de la Banque Nationale | STEFAAN STROO | HAIRSTYLING VERONIQUE | Schom (De)

Other related companies as JANSSENS WOONDECORATIE: FORTIS | Club Royal de la Banque Nationale | STEFAAN STROO | HAIRSTYLING VERONIQUE | Schom (De)

JANSSENS WOONDECORATIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS WOONDECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf JANSSENS WOONDECORATIE bevindt zich op het adres: BAALSEBAAN 147; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van JANSSENS WOONDECORATIE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS WOONDECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS WOONDECORATIE, openstaande posities, locatie van JANSSENS WOONDECORATIE op de kaart.

JANSSENS WOONDECORATIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS WOONDECORATIE, company assigned to the tax number BE01880004882. The company JANSSENS WOONDECORATIE is located at the address: BAALSEBAAN 147; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Parquet..
The main activity of JANSSENS WOONDECORATIE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS WOONDECORATIE is not available. You also can look at reviews of JANSSENS WOONDECORATIE, open positions, location of JANSSENS WOONDECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS WOONDECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS WOONDECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS WOONDECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS WOONDECORATIE, employees, financial statistics.