MIREILLE DE NEVE

Contactgegevens MIREILLE DE NEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIREILLE DE NEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIREILLE DE NEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRIESTSTRAAT 2; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93445328 (+32-93445328) 93445328 (+32-93445328)

Fax (fax): +32 (82) 251-27-70 +32 (82) 251-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIREILLE DE NEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIREILLE DE NEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIREILLE DE NEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIREILLE DE NEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIREILLE DE NEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIREILLE DE NEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIREILLE DE NEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIREILLE DE NEVE
Products information MIREILLE DE NEVE

BTW identificatienummer (tax): BE07743133544
Ondernemingsnummer: 1678405761
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIREILLE DE NEVE
(Get full report from official database of BE for MIREILLE DE NEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIREILLE DE NEVE
Addition kinds of activities for MIREILLE DE NEVE

018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated

Werken bij MIREILLE DE NEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIREILLE DE NEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIREILLE DE NEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIREILLE DE NEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  zie vacaturebericht

 • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

 • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

 • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

 • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

 • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van MIREILLE DE NEVE in sociale netwerken
Look for responds of MIREILLE DE NEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIREILLE DE NEVE. Laat een reactie achter voor MIREILLE DE NEVE. MIREILLE DE NEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIREILLE DE NEVE. Leave a respond for MIREILLE DE NEVE. MIREILLE DE NEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIREILLE DE NEVE op de google maps. Adres en contacten MIREILLE DE NEVE
Location of MIREILLE DE NEVE on the google maps. Address and contacts of MIREILLE DE NEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIREILLE DE NEVE MIREILLE DE NEVE: Dem's | W R?ALISATIONS | New Instruphar BVBA | M. MATTON | De Nil C

Other related companies as MIREILLE DE NEVE: Dem's | W R?ALISATIONS | New Instruphar BVBA | M. MATTON | De Nil C

MIREILLE DE NEVE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIREILLE DE NEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07743133544. Het bedrijf MIREILLE DE NEVE bevindt zich op het adres: TRIESTSTRAAT 2; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MIREILLE DE NEVE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIREILLE DE NEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIREILLE DE NEVE, openstaande posities, locatie van MIREILLE DE NEVE op de kaart.

MIREILLE DE NEVE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIREILLE DE NEVE, company assigned to the tax number BE07743133544. The company MIREILLE DE NEVE is located at the address: TRIESTSTRAAT 2; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MIREILLE DE NEVE is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MIREILLE DE NEVE is not available. You also can look at reviews of MIREILLE DE NEVE, open positions, location of MIREILLE DE NEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIREILLE DE NEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIREILLE DE NEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIREILLE DE NEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIREILLE DE NEVE, employees, financial statistics.