MARINA NEIRINCK

Contactgegevens MARINA NEIRINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINA NEIRINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINA NEIRINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALRAM ROMBOUDTSTRAAT 13; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50546740 (+32-50546740) 50546740 (+32-50546740)

Fax (fax): +32 (84) 291-45-49 +32 (84) 291-45-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINA NEIRINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINA NEIRINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINA NEIRINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINA NEIRINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINA NEIRINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINA NEIRINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINA NEIRINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINA NEIRINCK
Products information MARINA NEIRINCK

BTW identificatienummer (tax): BE08791229248
Ondernemingsnummer: 7973571777
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINA NEIRINCK
(Get full report from official database of BE for MARINA NEIRINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINA NEIRINCK
Addition kinds of activities for MARINA NEIRINCK

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
38270101. kijker | Binoculars
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec

Werken bij MARINA NEIRINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINA NEIRINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINA NEIRINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINA NEIRINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

 • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

 • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

 • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

 • Senior Credit Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

 • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: BEL & BO

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

 • Talent Officer (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van MARINA NEIRINCK in sociale netwerken
Look for responds of MARINA NEIRINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINA NEIRINCK. Laat een reactie achter voor MARINA NEIRINCK. MARINA NEIRINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINA NEIRINCK. Leave a respond for MARINA NEIRINCK. MARINA NEIRINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINA NEIRINCK op de google maps. Adres en contacten MARINA NEIRINCK
Location of MARINA NEIRINCK on the google maps. Address and contacts of MARINA NEIRINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINA NEIRINCK MARINA NEIRINCK: VERVEKKEN | WILFART STEPHANE | IB Lichtateljee BVBA | Segers M | MMM Edition

Other related companies as MARINA NEIRINCK: VERVEKKEN | WILFART STEPHANE | IB Lichtateljee BVBA | Segers M | MMM Edition

MARINA NEIRINCK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINA NEIRINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08791229248. Het bedrijf MARINA NEIRINCK bevindt zich op het adres: WALRAM ROMBOUDTSTRAAT 13; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MARINA NEIRINCK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINA NEIRINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINA NEIRINCK, openstaande posities, locatie van MARINA NEIRINCK op de kaart.

MARINA NEIRINCK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINA NEIRINCK, company assigned to the tax number BE08791229248. The company MARINA NEIRINCK is located at the address: WALRAM ROMBOUDTSTRAAT 13; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MARINA NEIRINCK is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINA NEIRINCK is not available. You also can look at reviews of MARINA NEIRINCK, open positions, location of MARINA NEIRINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINA NEIRINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINA NEIRINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINA NEIRINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINA NEIRINCK, employees, financial statistics.