VERVEKKEN

Contactgegevens VERVEKKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVEKKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVEKKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTINGSTRAAT 40; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260147 32260147

Fax (fax): +32 (15) 818-24-64 +32 (15) 818-24-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVEKKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVEKKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVEKKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVEKKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVEKKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVEKKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVEKKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVEKKEN
Products information VERVEKKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09865692138
Ondernemingsnummer: 1181823730
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVEKKEN
(Get full report from official database of BE for VERVEKKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVEKKEN
Addition kinds of activities for VERVEKKEN

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
8741. Management diensten | Management services
327501. Gipsplaat | Gypsum board
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies

Werken bij VERVEKKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVEKKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVEKKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVEKKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Zoek naar antwoorden van VERVEKKEN in sociale netwerken
Look for responds of VERVEKKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVEKKEN. Laat een reactie achter voor VERVEKKEN. VERVEKKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVEKKEN. Leave a respond for VERVEKKEN. VERVEKKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVEKKEN op de google maps. Adres en contacten VERVEKKEN
Location of VERVEKKEN on the google maps. Address and contacts of VERVEKKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVEKKEN VERVEKKEN: PATRICK VERBEKE | LUNCH GARDEN | ICS INDUSTRIAL CONTROL SYSTEMS BELGIE NV | BART DENOLF | E.S.W.E.

Other related companies as VERVEKKEN: PATRICK VERBEKE | LUNCH GARDEN | ICS INDUSTRIAL CONTROL SYSTEMS BELGIE NV | BART DENOLF | E.S.W.E.

VERVEKKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVEKKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09865692138. Het bedrijf VERVEKKEN bevindt zich op het adres: VESTINGSTRAAT 40; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent..
De hoofdactiviteit van VERVEKKEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVEKKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVEKKEN, openstaande posities, locatie van VERVEKKEN op de kaart.

VERVEKKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVEKKEN, company assigned to the tax number BE09865692138. The company VERVEKKEN is located at the address: VESTINGSTRAAT 40; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent..
The main activity of VERVEKKEN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVEKKEN is not available. You also can look at reviews of VERVEKKEN, open positions, location of VERVEKKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVEKKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVEKKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVEKKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVEKKEN, employees, financial statistics.