M. OBERT

Contactgegevens M. OBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. OBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. OBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PATENIER 77; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81737545 (+32-81737545) 81737545 (+32-81737545)

Fax (fax): +32 (14) 880-70-83 +32 (14) 880-70-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. OBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. OBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. OBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. OBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. OBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. OBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. OBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. OBERT
Products information M. OBERT

BTW identificatienummer (tax): BE06661254882
Ondernemingsnummer: 2588348388
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. OBERT
(Get full report from official database of BE for M. OBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. OBERT
Addition kinds of activities for M. OBERT

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby

Werken bij M. OBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. OBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. OBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. OBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

 • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

 • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

 • halfautomaat lasser (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

 • Acupuncturist (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Elekticien (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

 • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van M. OBERT in sociale netwerken
Look for responds of M. OBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. OBERT. Laat een reactie achter voor M. OBERT. M. OBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. OBERT. Leave a respond for M. OBERT. M. OBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. OBERT op de google maps. Adres en contacten M. OBERT
Location of M. OBERT on the google maps. Address and contacts of M. OBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come M. OBERT M. OBERT: O.C.M.W. | RITA VANWILDEMEERSCH | Ostritrade | MYRIAM HERMANS | BERNARD CAYMAN

Other related companies as M. OBERT: O.C.M.W. | RITA VANWILDEMEERSCH | Ostritrade | MYRIAM HERMANS | BERNARD CAYMAN

M. OBERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. OBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661254882. Het bedrijf M. OBERT bevindt zich op het adres: RUE PATENIER 77; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van M. OBERT is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. OBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. OBERT, openstaande posities, locatie van M. OBERT op de kaart.

M. OBERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. OBERT, company assigned to the tax number BE06661254882. The company M. OBERT is located at the address: RUE PATENIER 77; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of M. OBERT is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. OBERT is not available. You also can look at reviews of M. OBERT, open positions, location of M. OBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. OBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. OBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. OBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. OBERT, employees, financial statistics.