LUC TRAVERS

Contactgegevens LUC TRAVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC TRAVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC TRAVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JONKERSHOVESTRAAT 103BB; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51702425 (+32-51702425) 51702425 (+32-51702425)

Fax (fax): +32 (67) 778-24-58 +32 (67) 778-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC TRAVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC TRAVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC TRAVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC TRAVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC TRAVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC TRAVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC TRAVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC TRAVERS
Products information LUC TRAVERS

BTW identificatienummer (tax): BE02590545654
Ondernemingsnummer: 1579528808
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC TRAVERS
(Get full report from official database of BE for LUC TRAVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC TRAVERS
Addition kinds of activities for LUC TRAVERS

354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
29110201. alkylaten | Alkylates
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij LUC TRAVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC TRAVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC TRAVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC TRAVERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

 • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

 • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

 • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

 • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • Management Trainee (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

 • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van LUC TRAVERS in sociale netwerken
Look for responds of LUC TRAVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC TRAVERS. Laat een reactie achter voor LUC TRAVERS. LUC TRAVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC TRAVERS. Leave a respond for LUC TRAVERS. LUC TRAVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC TRAVERS op de google maps. Adres en contacten LUC TRAVERS
Location of LUC TRAVERS on the google maps. Address and contacts of LUC TRAVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC TRAVERS LUC TRAVERS: Carte Blanche VZW | Filac bvba | Hugon Claude SPRL | ISABELLE FRAN?OIS | ARMAND NOENS

Other related companies as LUC TRAVERS: Carte Blanche VZW | Filac bvba | Hugon Claude SPRL | ISABELLE FRAN?OIS | ARMAND NOENS

LUC TRAVERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC TRAVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590545654. Het bedrijf LUC TRAVERS bevindt zich op het adres: JONKERSHOVESTRAAT 103BB; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LUC TRAVERS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC TRAVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC TRAVERS, openstaande posities, locatie van LUC TRAVERS op de kaart.

LUC TRAVERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC TRAVERS, company assigned to the tax number BE02590545654. The company LUC TRAVERS is located at the address: JONKERSHOVESTRAAT 103BB; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LUC TRAVERS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC TRAVERS is not available. You also can look at reviews of LUC TRAVERS, open positions, location of LUC TRAVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC TRAVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC TRAVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC TRAVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC TRAVERS, employees, financial statistics.