LUC ALLEGAERT

Contactgegevens LUC ALLEGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC ALLEGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC ALLEGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMMEKENSSTRAAT 10; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55300996 (+32-55300996) 55300996 (+32-55300996)

Fax (fax): +32 (63) 442-69-77 +32 (63) 442-69-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC ALLEGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC ALLEGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC ALLEGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC ALLEGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC ALLEGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC ALLEGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC ALLEGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC ALLEGAERT
Products information LUC ALLEGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05518676757
Ondernemingsnummer: 8687957763
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC ALLEGAERT
(Get full report from official database of BE for LUC ALLEGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC ALLEGAERT
Addition kinds of activities for LUC ALLEGAERT

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
2371. Bontgoederen | Fur goods
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic

Werken bij LUC ALLEGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC ALLEGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC ALLEGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC ALLEGAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

 • Ploegbaas (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

  Type: Vaste Job

  Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

 • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: LA BRASSERIE

  Type: Flexijob

  flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van LUC ALLEGAERT in sociale netwerken
Look for responds of LUC ALLEGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC ALLEGAERT. Laat een reactie achter voor LUC ALLEGAERT. LUC ALLEGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC ALLEGAERT. Leave a respond for LUC ALLEGAERT. LUC ALLEGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC ALLEGAERT op de google maps. Adres en contacten LUC ALLEGAERT
Location of LUC ALLEGAERT on the google maps. Address and contacts of LUC ALLEGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC ALLEGAERT LUC ALLEGAERT: IPPA | 'T OGENBLIK | Quick & Flupke | Byte Records | WATCO INDUSTRIAL CLEANING

Other related companies as LUC ALLEGAERT: IPPA | 'T OGENBLIK | Quick & Flupke | Byte Records | WATCO INDUSTRIAL CLEANING

LUC ALLEGAERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC ALLEGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05518676757. Het bedrijf LUC ALLEGAERT bevindt zich op het adres: LAMMEKENSSTRAAT 10; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LUC ALLEGAERT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC ALLEGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC ALLEGAERT, openstaande posities, locatie van LUC ALLEGAERT op de kaart.

LUC ALLEGAERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC ALLEGAERT, company assigned to the tax number BE05518676757. The company LUC ALLEGAERT is located at the address: LAMMEKENSSTRAAT 10; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LUC ALLEGAERT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC ALLEGAERT is not available. You also can look at reviews of LUC ALLEGAERT, open positions, location of LUC ALLEGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC ALLEGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC ALLEGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC ALLEGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC ALLEGAERT, employees, financial statistics.