'T OGENBLIK

Contactgegevens 'T OGENBLIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T OGENBLIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T OGENBLIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COMMISSARIS NEYSKENSLAAN 34; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13321754 (+32-13321754) 13321754 (+32-13321754)

Fax (fax): +32 (9) 747-48-63 +32 (9) 747-48-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T OGENBLIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T OGENBLIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T OGENBLIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T OGENBLIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T OGENBLIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T OGENBLIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T OGENBLIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T OGENBLIK
Products information 'T OGENBLIK

BTW identificatienummer (tax): BE05881774902
Ondernemingsnummer: 1345245361
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Belge,Végétarienne,Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer,Cafés-Restaurants. Restaurants routiers: Restoroutes. Types de Repas: Aliments Biologiques,D?ner,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Vente de Cigarettes,Chiens Admis,Service au Bar,Enfants Admis.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T OGENBLIK
(Get full report from official database of BE for 'T OGENBLIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T OGENBLIK
Addition kinds of activities for 'T OGENBLIK

287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
28190201. Boorzuur | Boric acid
35499903. Pail Mills | Pail mills
36359901. Tapijt shampooer | Carpet shampooer
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij 'T OGENBLIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T OGENBLIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T OGENBLIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T OGENBLIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van 'T OGENBLIK in sociale netwerken
Look for responds of 'T OGENBLIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T OGENBLIK. Laat een reactie achter voor 'T OGENBLIK. 'T OGENBLIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T OGENBLIK. Leave a respond for 'T OGENBLIK. 'T OGENBLIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T OGENBLIK op de google maps. Adres en contacten 'T OGENBLIK
Location of 'T OGENBLIK on the google maps. Address and contacts of 'T OGENBLIK

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T OGENBLIK 'T OGENBLIK: HET GROENDOM | BOUGE | Itterbeek & Zn | Coin Vert | art & Bois

Other related companies as 'T OGENBLIK: HET GROENDOM | BOUGE | Itterbeek & Zn | Coin Vert | art & Bois

'T OGENBLIK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T OGENBLIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05881774902. Het bedrijf 'T OGENBLIK bevindt zich op het adres: COMMISSARIS NEYSKENSLAAN 34; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Belge,Végétarienne,Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer,Cafés-Restaurants. Restaurants routiers: Restoroutes. Types de Repas: Aliments Biologiques,D?ner,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Vente de Cigarettes,Chiens Admis,Service au Bar,Enfants Admis..
De hoofdactiviteit van 'T OGENBLIK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T OGENBLIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T OGENBLIK, openstaande posities, locatie van 'T OGENBLIK op de kaart.

'T OGENBLIK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T OGENBLIK, company assigned to the tax number BE05881774902. The company 'T OGENBLIK is located at the address: COMMISSARIS NEYSKENSLAAN 34; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Belge,Végétarienne,Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer,Cafés-Restaurants. Restaurants routiers: Restoroutes. Types de Repas: Aliments Biologiques,D?ner,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Vente de Cigarettes,Chiens Admis,Service au Bar,Enfants Admis..
The main activity of 'T OGENBLIK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T OGENBLIK is not available. You also can look at reviews of 'T OGENBLIK, open positions, location of 'T OGENBLIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T OGENBLIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T OGENBLIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T OGENBLIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T OGENBLIK, employees, financial statistics.