LITS FUNةRAILLES

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LITS FUNةRAILLES

Contactgegevens LITS FUNةRAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LITS FUNةRAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LITS FUNةRAILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE GEORGE HENRI 303; 1200; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27337381 (+32-27337381) 27337381 (+32-27337381)

Fax (fax): +32 (63) 723-81-28 +32 (63) 723-81-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LITS FUNةRAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LITS FUNةRAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LITS FUNةRAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LITS FUNةRAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LITS FUNةRAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LITS FUNةRAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LITS FUNةRAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LITS FUNةRAILLES
Products information LITS FUNةRAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE01587219238
Ondernemingsnummer: 2126373291
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LITS FUNةRAILLES
(Get full report from official database of BE for LITS FUNةRAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LITS FUNةRAILLES
Addition kinds of activities for LITS FUNةRAILLES

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
223100. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
30520200. Plastic slang | Plastic hose
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies

Werken bij LITS FUNةRAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LITS FUNةRAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LITS FUNةRAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LITS FUNةRAILLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

 • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Jobstudent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

 • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

 • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: UFINITY

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

Zoek naar antwoorden van LITS FUNةRAILLES in sociale netwerken
Look for responds of LITS FUNةRAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LITS FUNةRAILLES. Laat een reactie achter voor LITS FUNةRAILLES. LITS FUNةRAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LITS FUNةRAILLES. Leave a respond for LITS FUNةRAILLES. LITS FUNةRAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LITS FUNةRAILLES op de google maps. Adres en contacten LITS FUNةRAILLES
Location of LITS FUNةRAILLES on the google maps. Address and contacts of LITS FUNةRAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LITS FUNةRAILLES LITS FUNةRAILLES: HUIS SANDRA | LEENEN (TAXIS-CITYTAX) | Garage Neissen | O. BERNY | P?TISSERIE JACQUES

Other related companies as LITS FUNةRAILLES: HUIS SANDRA | LEENEN (TAXIS-CITYTAX) | Garage Neissen | O. BERNY | P?TISSERIE JACQUES

LITS FUNةRAILLES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LITS FUNةRAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587219238. Het bedrijf LITS FUNةRAILLES bevindt zich op het adres: AVENUE GEORGE HENRI 303; 1200; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LITS FUNةRAILLES is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LITS FUNةRAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LITS FUNةRAILLES, openstaande posities, locatie van LITS FUNةRAILLES op de kaart.

LITS FUNةRAILLES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LITS FUNةRAILLES, company assigned to the tax number BE01587219238. The company LITS FUNةRAILLES is located at the address: AVENUE GEORGE HENRI 303; 1200; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LITS FUNةRAILLES is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LITS FUNةRAILLES is not available. You also can look at reviews of LITS FUNةRAILLES, open positions, location of LITS FUNةRAILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LITS FUNةRAILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LITS FUNةRAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LITS FUNةRAILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LITS FUNةRAILLES, employees, financial statistics.