LIBOIS POMPES FUNبBRES

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • LIBOIS POMPES FUNبBRES
Private companiesGeneral Merchandise Stores • LIBOIS POMPES FUNبBRES

Contactgegevens LIBOIS POMPES FUNبBRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBOIS POMPES FUNبBRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBOIS POMPES FUNبBRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A. SERESSIA 289 A; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85825591 (+32-85825591) 85825591 (+32-85825591)

Fax (fax): +32 (53) 470-42-17 +32 (53) 470-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBOIS POMPES FUNبBRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBOIS POMPES FUNبBRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBOIS POMPES FUNبBRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBOIS POMPES FUNبBRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBOIS POMPES FUNبBRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBOIS POMPES FUNبBRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBOIS POMPES FUNبBRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBOIS POMPES FUNبBRES
Products information LIBOIS POMPES FUNبBRES

BTW identificatienummer (tax): BE03209350585
Ondernemingsnummer: 4383514404
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBOIS POMPES FUNبBRES
(Get full report from official database of BE for LIBOIS POMPES FUNبBRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBOIS POMPES FUNبBRES
Addition kinds of activities for LIBOIS POMPES FUNبBRES

514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)

Werken bij LIBOIS POMPES FUNبBRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBOIS POMPES FUNبBRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBOIS POMPES FUNبBRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBOIS POMPES FUNبBRES. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

 • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

 • Administratief medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

 • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

 • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van LIBOIS POMPES FUNبBRES in sociale netwerken
Look for responds of LIBOIS POMPES FUNبBRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBOIS POMPES FUNبBRES. Laat een reactie achter voor LIBOIS POMPES FUNبBRES. LIBOIS POMPES FUNبBRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBOIS POMPES FUNبBRES. Leave a respond for LIBOIS POMPES FUNبBRES. LIBOIS POMPES FUNبBRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBOIS POMPES FUNبBRES op de google maps. Adres en contacten LIBOIS POMPES FUNبBRES
Location of LIBOIS POMPES FUNبBRES on the google maps. Address and contacts of LIBOIS POMPES FUNبBRES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBOIS POMPES FUNبBRES LIBOIS POMPES FUNبBRES: OXFAM MAGASIN DU MONDE | J.L. DEPAUW | COIFFURE ETIENNE | COMA & SOFT | Degroeve

Other related companies as LIBOIS POMPES FUNبBRES: OXFAM MAGASIN DU MONDE | J.L. DEPAUW | COIFFURE ETIENNE | COMA & SOFT | Degroeve

LIBOIS POMPES FUNبBRES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBOIS POMPES FUNبBRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209350585. Het bedrijf LIBOIS POMPES FUNبBRES bevindt zich op het adres: RUE A. SERESSIA 289 A; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LIBOIS POMPES FUNبBRES is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBOIS POMPES FUNبBRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBOIS POMPES FUNبBRES, openstaande posities, locatie van LIBOIS POMPES FUNبBRES op de kaart.

LIBOIS POMPES FUNبBRES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBOIS POMPES FUNبBRES, company assigned to the tax number BE03209350585. The company LIBOIS POMPES FUNبBRES is located at the address: RUE A. SERESSIA 289 A; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LIBOIS POMPES FUNبBRES is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBOIS POMPES FUNبBRES is not available. You also can look at reviews of LIBOIS POMPES FUNبBRES, open positions, location of LIBOIS POMPES FUNبBRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBOIS POMPES FUNبBRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBOIS POMPES FUNبBRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBOIS POMPES FUNبBRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBOIS POMPES FUNبBRES, employees, financial statistics.