COMA & SOFT

Contactgegevens COMA & SOFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMA & SOFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMA & SOFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTRAAT 59; 8211; AARTRIJKE, België

Telefoon (phone): 50241527 (+32-50241527) 50241527 (+32-50241527)

Fax (fax): +32 (58) 623-11-98 +32 (58) 623-11-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMA & SOFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMA & SOFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMA & SOFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMA & SOFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMA & SOFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMA & SOFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMA & SOFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMA & SOFT
Products information COMA & SOFT

BTW identificatienummer (tax): BE06239929199
Ondernemingsnummer: 2081329345
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMA & SOFT
(Get full report from official database of BE for COMA & SOFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMA & SOFT
Addition kinds of activities for COMA & SOFT

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
33130101. Ferromanganese, niet in hoogovens gemaakt | Ferromanganese, not made in blast furnaces
35630103. Vacuüm (luchtzuivering) systemen, industrieel | Vacuum (air extraction) systems, industrial
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
50859908. Molen levert | Mill supplies

Werken bij COMA & SOFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMA & SOFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMA & SOFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMA & SOFT. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van COMA & SOFT in sociale netwerken
Look for responds of COMA & SOFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMA & SOFT. Laat een reactie achter voor COMA & SOFT. COMA & SOFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMA & SOFT. Leave a respond for COMA & SOFT. COMA & SOFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMA & SOFT op de google maps. Adres en contacten COMA & SOFT
Location of COMA & SOFT on the google maps. Address and contacts of COMA & SOFT

Andere gerelateerde bedrijven als come COMA & SOFT COMA & SOFT: PRONTI | FLORASSUR | M-Tronic NV | MEUBELEN E.M.-DECOR | Beauty Service

Other related companies as COMA & SOFT: PRONTI | FLORASSUR | M-Tronic NV | MEUBELEN E.M.-DECOR | Beauty Service

COMA & SOFT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMA & SOFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06239929199. Het bedrijf COMA & SOFT bevindt zich op het adres: BRUGSESTRAAT 59; 8211; AARTRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van COMA & SOFT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMA & SOFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMA & SOFT, openstaande posities, locatie van COMA & SOFT op de kaart.

COMA & SOFT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMA & SOFT, company assigned to the tax number BE06239929199. The company COMA & SOFT is located at the address: BRUGSESTRAAT 59; 8211; AARTRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of COMA & SOFT is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COMA & SOFT is not available. You also can look at reviews of COMA & SOFT, open positions, location of COMA & SOFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMA & SOFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMA & SOFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMA & SOFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMA & SOFT, employees, financial statistics.