KERF FUNةRAILLES

Contactgegevens KERF FUNةRAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KERF FUNةRAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KERF FUNةRAILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ETANGS 46BA; 4802; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87224844 (+32-87224844) 87224844 (+32-87224844)

Fax (fax): +32 (51) 118-11-53 +32 (51) 118-11-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KERF FUNةRAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KERF FUNةRAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KERF FUNةRAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KERF FUNةRAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KERF FUNةRAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KERF FUNةRAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KERF FUNةRAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KERF FUNةRAILLES
Products information KERF FUNةRAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE04972106933
Ondernemingsnummer: 2843780517
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KERF FUNةRAILLES
(Get full report from official database of BE for KERF FUNةRAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KERF FUNةRAILLES
Addition kinds of activities for KERF FUNةRAILLES

1742. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
20630103. Gegranuleerde suiker, van suikerbieten | Granulated sugar, from sugar beets
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
38270116. verrekijkers | Spyglasses
57199902. bezems | Brooms

Werken bij KERF FUNةRAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KERF FUNةRAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KERF FUNةRAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KERF FUNةRAILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van KERF FUNةRAILLES in sociale netwerken
Look for responds of KERF FUNةRAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KERF FUNةRAILLES. Laat een reactie achter voor KERF FUNةRAILLES. KERF FUNةRAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KERF FUNةRAILLES. Leave a respond for KERF FUNةRAILLES. KERF FUNةRAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KERF FUNةRAILLES op de google maps. Adres en contacten KERF FUNةRAILLES
Location of KERF FUNةRAILLES on the google maps. Address and contacts of KERF FUNةRAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come KERF FUNةRAILLES KERF FUNةRAILLES: GROEP ARGENTA | HUIS GAVINO | De Floere VZW | PAUL VAN DE WEYER | I.R.G.

Other related companies as KERF FUNةRAILLES: GROEP ARGENTA | HUIS GAVINO | De Floere VZW | PAUL VAN DE WEYER | I.R.G.

KERF FUNةRAILLES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KERF FUNةRAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972106933. Het bedrijf KERF FUNةRAILLES bevindt zich op het adres: RUE DES ETANGS 46BA; 4802; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van KERF FUNةRAILLES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KERF FUNةRAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KERF FUNةRAILLES, openstaande posities, locatie van KERF FUNةRAILLES op de kaart.

KERF FUNةRAILLES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KERF FUNةRAILLES, company assigned to the tax number BE04972106933. The company KERF FUNةRAILLES is located at the address: RUE DES ETANGS 46BA; 4802; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of KERF FUNةRAILLES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KERF FUNةRAILLES is not available. You also can look at reviews of KERF FUNةRAILLES, open positions, location of KERF FUNةRAILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KERF FUNةRAILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KERF FUNةRAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KERF FUNةRAILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KERF FUNةRAILLES, employees, financial statistics.