FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA

Contactgegevens FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Schupstr. 21 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-33-90-76 32-32-33-90-76

Fax (fax): 32-32-31-72-34 32-32-31-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA
Products information FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05265991210
Ondernemingsnummer: 9604217529
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA
Addition kinds of activities for FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
267700. enveloppen | Envelopes
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. Leave a respond for FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA. FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA
Location of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: SYLVAIN DURIAU | DELTENRE PH. | Burnonville SA | Ferari Guy | NICOLAS VAN BELLE

Other related companies as FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA: SYLVAIN DURIAU | DELTENRE PH. | Burnonville SA | Ferari Guy | NICOLAS VAN BELLE

FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265991210. Het bedrijf FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA bevindt zich op het adres: Schupstr. 21 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA op de kaart.

FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, company assigned to the tax number BE05265991210. The company FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is located at the address: Schupstr. 21 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA were not found.
The main activity of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, open positions, location of FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA, employees, financial statistics.