FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA

Contactgegevens FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Spitsenstraat, Kade 28/A 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-27-27-92 32-32-27-27-92

Fax (fax): 32-32-31-70-87 32-32-31-70-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA
Products information FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09300170898
Ondernemingsnummer: 5306365966
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pugging, hollow concrete slabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA
Addition kinds of activities for FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA

01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables

Werken bij FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Laat een reactie achter voor FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. Leave a respond for FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA. FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA
Location of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: LAURENT PIRONT | ANDRE DELVAUX | Belgomilk CVBA | ATELIA ANTWERPEN | Maarten Van Kets

Other related companies as FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA: LAURENT PIRONT | ANDRE DELVAUX | Belgomilk CVBA | ATELIA ANTWERPEN | Maarten Van Kets

FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300170898. Het bedrijf FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA bevindt zich op het adres: Spitsenstraat, Kade 28/A 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pugging, hollow concrete slabs. Producten gemaakt in FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, openstaande posities, locatie van FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA op de kaart.

FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, company assigned to the tax number BE09300170898. The company FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is located at the address: Spitsenstraat, Kade 28/A 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pugging, hollow concrete slabs. Products created in FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA were not found.
The main activity of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, open positions, location of FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVHB MARINE EN CONSTRUCTION BVBA, employees, financial statistics.