BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN
Private companiesInsurance Carriers • BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

Contactgegevens BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGPOORT 46; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92250460 (+32-92250460) 92250460 (+32-92250460)

Fax (fax): +32 (61) 402-52-98 +32 (61) 402-52-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN
Products information BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04470581054
Ondernemingsnummer: 2392791748
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
17999902. Kunstgrasinstallatie | Artificial turf installation
20229902. Natuurlijke kaas | Natural cheese
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
55719903. bromfietsen | Mopeds
79220601. Kostuumontwerp, theatraal | Costume design, theatrical
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school

Werken bij BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. Leave a respond for BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN. BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN
Location of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: M.B.-Isolatie | IMAGE SALON | Rodriguez SPRL | SANDRINE INCHIOSTRO | KIPLING GRILL

Other related companies as BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN: M.B.-Isolatie | IMAGE SALON | Rodriguez SPRL | SANDRINE INCHIOSTRO | KIPLING GRILL

BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470581054. Het bedrijf BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN bevindt zich op het adres: HOOGPOORT 46; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN op de kaart.

BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, company assigned to the tax number BE04470581054. The company BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is located at the address: HOOGPOORT 46; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, open positions, location of BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN VERCRUYSSEN, employees, financial statistics.