BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BEGRAF. WYNS-VAN DYCK
Private companiesEducational Services • BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

Contactgegevens BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. CARRةSTRAAT 45; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15241632 (+32-15241632) 15241632 (+32-15241632)

Fax (fax): +32 (10) 803-72-62 +32 (10) 803-72-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAF. WYNS-VAN DYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAF. WYNS-VAN DYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAF. WYNS-VAN DYCK
Products information BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

BTW identificatienummer (tax): BE05498626708
Ondernemingsnummer: 6451965332
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAF. WYNS-VAN DYCK
(Get full report from official database of BE for BEGRAF. WYNS-VAN DYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAF. WYNS-VAN DYCK
Addition kinds of activities for BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers
67949902. Franchises, verkopen of licenties | Franchises, selling or licensing

Werken bij BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Laat een reactie achter voor BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. BEGRAF. WYNS-VAN DYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. Leave a respond for BEGRAF. WYNS-VAN DYCK. BEGRAF. WYNS-VAN DYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAF. WYNS-VAN DYCK op de google maps. Adres en contacten BEGRAF. WYNS-VAN DYCK
Location of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK on the google maps. Address and contacts of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAF. WYNS-VAN DYCK BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: Desender Jan | Pen Corner | Davigel Belgilux | MARINA DEPOORTER | FOTO DEMONTY

Other related companies as BEGRAF. WYNS-VAN DYCK: Desender Jan | Pen Corner | Davigel Belgilux | MARINA DEPOORTER | FOTO DEMONTY

BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05498626708. Het bedrijf BEGRAF. WYNS-VAN DYCK bevindt zich op het adres: L. CARRةSTRAAT 45; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, openstaande posities, locatie van BEGRAF. WYNS-VAN DYCK op de kaart.

BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, company assigned to the tax number BE05498626708. The company BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is located at the address: L. CARRةSTRAAT 45; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK is not available. You also can look at reviews of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, open positions, location of BEGRAF. WYNS-VAN DYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAF. WYNS-VAN DYCK, employees, financial statistics.