BEGR. TAVERNIER

Contactgegevens BEGR. TAVERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGR. TAVERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGR. TAVERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN RYHOVELAAN 53; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92261268 (+32-92261268) 92261268 (+32-92261268)

Fax (fax): +32 (13) 630-38-67 +32 (13) 630-38-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGR. TAVERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGR. TAVERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGR. TAVERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGR. TAVERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGR. TAVERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGR. TAVERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGR. TAVERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGR. TAVERNIER
Products information BEGR. TAVERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE01679504394
Ondernemingsnummer: 1322174072
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGR. TAVERNIER
(Get full report from official database of BE for BEGR. TAVERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGR. TAVERNIER
Addition kinds of activities for BEGR. TAVERNIER

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
345100. Schroefmachine producten | Screw machine products
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
51120405. Levering van de laserprinter | Laser printer supplies
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers

Werken bij BEGR. TAVERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGR. TAVERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGR. TAVERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGR. TAVERNIER. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van BEGR. TAVERNIER in sociale netwerken
Look for responds of BEGR. TAVERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGR. TAVERNIER. Laat een reactie achter voor BEGR. TAVERNIER. BEGR. TAVERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGR. TAVERNIER. Leave a respond for BEGR. TAVERNIER. BEGR. TAVERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGR. TAVERNIER op de google maps. Adres en contacten BEGR. TAVERNIER
Location of BEGR. TAVERNIER on the google maps. Address and contacts of BEGR. TAVERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGR. TAVERNIER BEGR. TAVERNIER: Verwimp Gebr BVBA | Richez G | PHILIPPE TINANT | Multifan Belgium NV | ALAIN DELHEZ

Other related companies as BEGR. TAVERNIER: Verwimp Gebr BVBA | Richez G | PHILIPPE TINANT | Multifan Belgium NV | ALAIN DELHEZ

BEGR. TAVERNIER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGR. TAVERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01679504394. Het bedrijf BEGR. TAVERNIER bevindt zich op het adres: FRANS VAN RYHOVELAAN 53; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGR. TAVERNIER is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGR. TAVERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGR. TAVERNIER, openstaande posities, locatie van BEGR. TAVERNIER op de kaart.

BEGR. TAVERNIER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGR. TAVERNIER, company assigned to the tax number BE01679504394. The company BEGR. TAVERNIER is located at the address: FRANS VAN RYHOVELAAN 53; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGR. TAVERNIER is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGR. TAVERNIER is not available. You also can look at reviews of BEGR. TAVERNIER, open positions, location of BEGR. TAVERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGR. TAVERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGR. TAVERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGR. TAVERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGR. TAVERNIER, employees, financial statistics.