Verwimp Gebr BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Verwimp Gebr BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Verwimp Gebr BVBA

Contactgegevens Verwimp Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verwimp Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verwimp Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lankem 1-2; 2200; Herentals (Noorderwijk), België

Telefoon (phone): 014 26 18 29; 014 26 18 30 (+32-014 26 18 29; 014 26 18 30) 014 26 18 29; 014 26 18 30 (+32-014 26 18 29; 014 26 18 30)

Fax (fax): 014 26 20 72 (+32-014 26 20 72) 014 26 20 72 (+32-014 26 20 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verwimp Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verwimp Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verwimp Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verwimp Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verwimp Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verwimp Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verwimp Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verwimp Gebr BVBA
Products information Verwimp Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06561828613
Ondernemingsnummer: 5061920166
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Verwimp Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verwimp Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Verwimp Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verwimp Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Verwimp Gebr BVBA

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
01160000. Soja bonen | Soybeans
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
27619905. Stripformulieren (veelvoudige bedrijfsvormen) | Strip forms (manifold business forms)
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
51120401. Computerpapier | Computer paper

Werken bij Verwimp Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verwimp Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verwimp Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verwimp Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van Verwimp Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verwimp Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verwimp Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Verwimp Gebr BVBA. Verwimp Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verwimp Gebr BVBA. Leave a respond for Verwimp Gebr BVBA. Verwimp Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verwimp Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Verwimp Gebr BVBA
Location of Verwimp Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Verwimp Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verwimp Gebr BVBA Verwimp Gebr BVBA: IJSSALON WINDSOR | ADVISION INTERNATIONAL | ALAIN HALLEUX | SYLVAIN LOUTSCH | AMBITEC

Other related companies as Verwimp Gebr BVBA: IJSSALON WINDSOR | ADVISION INTERNATIONAL | ALAIN HALLEUX | SYLVAIN LOUTSCH | AMBITEC

Verwimp Gebr BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verwimp Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561828613. Het bedrijf Verwimp Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Lankem 1-2; 2200; Herentals (Noorderwijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Verwimp Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verwimp Gebr BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verwimp Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verwimp Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Verwimp Gebr BVBA op de kaart.

Verwimp Gebr BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verwimp Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE06561828613. The company Verwimp Gebr BVBA is located at the address: Lankem 1-2; 2200; Herentals (Noorderwijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Verwimp Gebr BVBA were not found.
The main activity of Verwimp Gebr BVBA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Verwimp Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Verwimp Gebr BVBA, open positions, location of Verwimp Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verwimp Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verwimp Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verwimp Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verwimp Gebr BVBA, employees, financial statistics.