FLERBEKO NV

Contactgegevens FLERBEKO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLERBEKO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLERBEKO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fraterstr. 216 9820 Merelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-32-59-32 32-92-32-59-32

Fax (fax): 32-93-30-93-06 32-93-30-93-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLERBEKO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLERBEKO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLERBEKO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLERBEKO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLERBEKO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLERBEKO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLERBEKO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLERBEKO NV
Products information FLERBEKO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08651428222
Ondernemingsnummer: 7423980712
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLERBEKO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Technical design consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLERBEKO NV
(Get full report from official database of BE for FLERBEKO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLERBEKO NV
Addition kinds of activities for FLERBEKO NV

249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery

Werken bij FLERBEKO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLERBEKO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLERBEKO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLERBEKO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van FLERBEKO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLERBEKO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLERBEKO NV. Laat een reactie achter voor FLERBEKO NV. FLERBEKO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLERBEKO NV. Leave a respond for FLERBEKO NV. FLERBEKO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLERBEKO NV op de google maps. Adres en contacten FLERBEKO NV
Location of FLERBEKO NV on the google maps. Address and contacts of FLERBEKO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLERBEKO NV FLERBEKO NV: HAIR FASHION ELS | VERMEIRE T. | EXPO TOTAAL | YGNIS SA | De Loose NV

Other related companies as FLERBEKO NV: HAIR FASHION ELS | VERMEIRE T. | EXPO TOTAAL | YGNIS SA | De Loose NV

FLERBEKO NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLERBEKO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08651428222. Het bedrijf FLERBEKO NV bevindt zich op het adres: Fraterstr. 216 9820 Merelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Technical design consultants. Producten gemaakt in FLERBEKO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLERBEKO NV is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLERBEKO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLERBEKO NV, openstaande posities, locatie van FLERBEKO NV op de kaart.

FLERBEKO NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLERBEKO NV, company assigned to the tax number BE08651428222. The company FLERBEKO NV is located at the address: Fraterstr. 216 9820 Merelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Technical design consultants. Products created in FLERBEKO NV were not found.
The main activity of FLERBEKO NV is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLERBEKO NV is not available. You also can look at reviews of FLERBEKO NV, open positions, location of FLERBEKO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLERBEKO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLERBEKO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLERBEKO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLERBEKO NV, employees, financial statistics.