STRIPTEASEBURO DENISE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • STRIPTEASEBURO DENISE
Private companiesFood Stores • STRIPTEASEBURO DENISE

Contactgegevens STRIPTEASEBURO DENISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRIPTEASEBURO DENISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRIPTEASEBURO DENISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 475780395 (+32-475780395) 475780395 (+32-475780395)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRIPTEASEBURO DENISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRIPTEASEBURO DENISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRIPTEASEBURO DENISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRIPTEASEBURO DENISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRIPTEASEBURO DENISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRIPTEASEBURO DENISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRIPTEASEBURO DENISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRIPTEASEBURO DENISE
Products information STRIPTEASEBURO DENISE

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Strip-teaseurs, Strip-teaseuses.

Product categorie (product category): Services Erotiques et d'Escorte

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRIPTEASEBURO DENISE
(Get full report from official database of BE for STRIPTEASEBURO DENISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRIPTEASEBURO DENISE
Addition kinds of activities for STRIPTEASEBURO DENISE

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
51720201. Vliegtuig brandstofdiensten | Aircraft fueling services
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij STRIPTEASEBURO DENISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRIPTEASEBURO DENISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRIPTEASEBURO DENISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRIPTEASEBURO DENISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van STRIPTEASEBURO DENISE in sociale netwerken
Look for responds of STRIPTEASEBURO DENISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRIPTEASEBURO DENISE. Laat een reactie achter voor STRIPTEASEBURO DENISE. STRIPTEASEBURO DENISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRIPTEASEBURO DENISE. Leave a respond for STRIPTEASEBURO DENISE. STRIPTEASEBURO DENISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRIPTEASEBURO DENISE op de google maps. Adres en contacten STRIPTEASEBURO DENISE
Location of STRIPTEASEBURO DENISE on the google maps. Address and contacts of STRIPTEASEBURO DENISE

Andere gerelateerde bedrijven als come STRIPTEASEBURO DENISE STRIPTEASEBURO DENISE: MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE | BORREMANS FREDDY | GASCARD | GEORGES BAULOYE | FRANS VAN ORSHOVEN

Other related companies as STRIPTEASEBURO DENISE: MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE | BORREMANS FREDDY | GASCARD | GEORGES BAULOYE | FRANS VAN ORSHOVEN

STRIPTEASEBURO DENISE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STRIPTEASEBURO DENISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf STRIPTEASEBURO DENISE bevindt zich op het adres: 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services Erotiques et d'Escorte. Lijst met producten zijn Services: Strip-teaseurs, Strip-teaseuses..
De hoofdactiviteit van STRIPTEASEBURO DENISE is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRIPTEASEBURO DENISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRIPTEASEBURO DENISE, openstaande posities, locatie van STRIPTEASEBURO DENISE op de kaart.

STRIPTEASEBURO DENISE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is STRIPTEASEBURO DENISE, company assigned to the tax number BE04528533935. The company STRIPTEASEBURO DENISE is located at the address: 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services Erotiques et d'Escorte. List of products are Services: Strip-teaseurs, Strip-teaseuses..
The main activity of STRIPTEASEBURO DENISE is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STRIPTEASEBURO DENISE is not available. You also can look at reviews of STRIPTEASEBURO DENISE, open positions, location of STRIPTEASEBURO DENISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRIPTEASEBURO DENISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRIPTEASEBURO DENISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRIPTEASEBURO DENISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRIPTEASEBURO DENISE, employees, financial statistics.