MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE
Private companiesFood Stores • MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

Contactgegevens MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37667262 (+32-37667262) 37667262 (+32-37667262)

Fax (fax): +32 (55) 378-56-84 +32 (55) 378-56-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE
Products information MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

BTW identificatienummer (tax): BE01386169433
Ondernemingsnummer: 9664093017
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

22580103. Omslagen, kant: stoel, dressoir, piano en tafel | Covers, lace: chair, dresser, piano, and table
23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
38279907. interferometers | Interferometers
82999903. Baton instructie | Baton instruction
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. Leave a respond for MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE. MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE
Location of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: VANHEUKELOM G. | URBAIN CL. & VOGELEER D. | ADOLPHE LAFONT-TEXTI sa | BERLAAR BC | Yvan

Other related companies as MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE: VANHEUKELOM G. | URBAIN CL. & VOGELEER D. | ADOLPHE LAFONT-TEXTI sa | BERLAAR BC | Yvan

MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386169433. Het bedrijf MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE op de kaart.

MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, company assigned to the tax number BE01386169433. The company MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is located at the address: KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Products created in MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, open positions, location of MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER DE WINTER MOBILE, employees, financial statistics.