ABN TRANSPORT

Contactgegevens ABN TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABN TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABN TRANSPORT

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): 47, Krakeleweg 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-28-11-78 32-50-28-11-78

Fax (fax): 32-50-28-02-74 32-50-28-02-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABN TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABN TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABN TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABN TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABN TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABN TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABN TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABN TRANSPORT
Products information ABN TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04404663085
Ondernemingsnummer: 8110076904
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ABN TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): Special transport national & international up to 125 tonnes storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABN TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for ABN TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABN TRANSPORT
Addition kinds of activities for ABN TRANSPORT

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
79290105. Drum en bugle corps (boor teams) | Drum and bugle corps (drill teams)

Werken bij ABN TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABN TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABN TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABN TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

 • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • CNC-plooier (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Service Technieker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

 • 1 seksuoloog (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van ABN TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of ABN TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABN TRANSPORT. Laat een reactie achter voor ABN TRANSPORT. ABN TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABN TRANSPORT. Leave a respond for ABN TRANSPORT. ABN TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABN TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten ABN TRANSPORT
Location of ABN TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of ABN TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ABN TRANSPORT ABN TRANSPORT: Jupiter NV | Provan F.V. | BUNTINX GILBERT | MICHEL EVRARD | UYTTERHAEGEN - DE SMET

Other related companies as ABN TRANSPORT: Jupiter NV | Provan F.V. | BUNTINX GILBERT | MICHEL EVRARD | UYTTERHAEGEN - DE SMET

ABN TRANSPORT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ABN TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404663085. Het bedrijf ABN TRANSPORT bevindt zich op het adres: 47, Krakeleweg 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Special transport national & international up to 125 tonnes storage. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in ABN TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABN TRANSPORT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABN TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABN TRANSPORT, openstaande posities, locatie van ABN TRANSPORT op de kaart.

ABN TRANSPORT is a company, that was registered 2014 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ABN TRANSPORT, company assigned to the tax number BE04404663085. The company ABN TRANSPORT is located at the address: 47, Krakeleweg 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Special transport national & international up to 125 tonnes storage. Industry category is Transport & Related Services. Products created in ABN TRANSPORT were not found.
The main activity of ABN TRANSPORT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABN TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of ABN TRANSPORT, open positions, location of ABN TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABN TRANSPORT, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABN TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABN TRANSPORT, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABN TRANSPORT, employees, financial statistics.