BUNTINX GILBERT

Contactgegevens BUNTINX GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUNTINX GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUNTINX GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTENBOSSTRAAT 244; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11686222 (+32-11686222) 11686222 (+32-11686222)

Fax (fax): +32 (68) 582-18-60 +32 (68) 582-18-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUNTINX GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUNTINX GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUNTINX GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUNTINX GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUNTINX GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUNTINX GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUNTINX GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUNTINX GILBERT
Products information BUNTINX GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE05720825195
Ondernemingsnummer: 4354949951
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BUNTINX GILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUNTINX GILBERT
(Get full report from official database of BE for BUNTINX GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUNTINX GILBERT
Addition kinds of activities for BUNTINX GILBERT

4151. Schoolbussen | School buses
242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
24510200. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
50840902. Compressieapparatuur | Compaction equipment
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center
91990403. Overheid, provincie overheid | General government, county government

Werken bij BUNTINX GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUNTINX GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUNTINX GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUNTINX GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van BUNTINX GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of BUNTINX GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUNTINX GILBERT. Laat een reactie achter voor BUNTINX GILBERT. BUNTINX GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUNTINX GILBERT. Leave a respond for BUNTINX GILBERT. BUNTINX GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUNTINX GILBERT op de google maps. Adres en contacten BUNTINX GILBERT
Location of BUNTINX GILBERT on the google maps. Address and contacts of BUNTINX GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUNTINX GILBERT BUNTINX GILBERT: PIERRE POORTMANS | DE BROODGALERIJ | B & M INTERIEUR | Dal Maso Olivier | GEORGES LAWSON

Other related companies as BUNTINX GILBERT: PIERRE POORTMANS | DE BROODGALERIJ | B & M INTERIEUR | Dal Maso Olivier | GEORGES LAWSON

BUNTINX GILBERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUNTINX GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05720825195. Het bedrijf BUNTINX GILBERT bevindt zich op het adres: KORTENBOSSTRAAT 244; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken Gh. Producten gemaakt in BUNTINX GILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUNTINX GILBERT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUNTINX GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUNTINX GILBERT, openstaande posities, locatie van BUNTINX GILBERT op de kaart.

BUNTINX GILBERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUNTINX GILBERT, company assigned to the tax number BE05720825195. The company BUNTINX GILBERT is located at the address: KORTENBOSSTRAAT 244; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 785,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken Gh. Products created in BUNTINX GILBERT were not found.
The main activity of BUNTINX GILBERT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUNTINX GILBERT is not available. You also can look at reviews of BUNTINX GILBERT, open positions, location of BUNTINX GILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUNTINX GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUNTINX GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUNTINX GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUNTINX GILBERT, employees, financial statistics.