M.V. PRODUCTIONS

Particuliere bedrijvenBosbouw • M.V. PRODUCTIONS
Private companiesForestry • M.V. PRODUCTIONS

Contactgegevens M.V. PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.V. PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.V. PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGEL 34; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33225820 (+32-33225820) 33225820 (+32-33225820)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.V. PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.V. PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.V. PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.V. PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.V. PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.V. PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.V. PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.V. PRODUCTIONS
Products information M.V. PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises. Organisation de salons, expositions and bourses. Animations diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.V. PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for M.V. PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.V. PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for M.V. PRODUCTIONS

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij M.V. PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.V. PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.V. PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.V. PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van M.V. PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of M.V. PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.V. PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor M.V. PRODUCTIONS. M.V. PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.V. PRODUCTIONS. Leave a respond for M.V. PRODUCTIONS. M.V. PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.V. PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten M.V. PRODUCTIONS
Location of M.V. PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of M.V. PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come M.V. PRODUCTIONS M.V. PRODUCTIONS: LEIN GEBROEDERS | OPTIEK BERRY | COIFFURE YVES | VIRGINIE DAEMS | Mox C

Other related companies as M.V. PRODUCTIONS: LEIN GEBROEDERS | OPTIEK BERRY | COIFFURE YVES | VIRGINIE DAEMS | Mox C

M.V. PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.V. PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf M.V. PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: SINGEL 34; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Organisation de salons, expositions and bourses. Animations diverses. Lijst met producten zijn Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences..
De hoofdactiviteit van M.V. PRODUCTIONS is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.V. PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.V. PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van M.V. PRODUCTIONS op de kaart.

M.V. PRODUCTIONS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.V. PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE08388580322. The company M.V. PRODUCTIONS is located at the address: SINGEL 34; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services divers aux entreprises. Organisation de salons, expositions and bourses. Animations diverses. List of products are Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences..
The main activity of M.V. PRODUCTIONS is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.V. PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of M.V. PRODUCTIONS, open positions, location of M.V. PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.V. PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.V. PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.V. PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.V. PRODUCTIONS, employees, financial statistics.