X.L.-PRODUCTIONS

Particuliere bedrijvencommunicatie • X.L.-PRODUCTIONS
Private companiesCommunications • X.L.-PRODUCTIONS

Contactgegevens X.L.-PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X.L.-PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

X.L.-PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTOON DE PESSEROEYLAAN 1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92811005 (+32-92811005) 92811005 (+32-92811005)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X.L.-PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X.L.-PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X.L.-PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X.L.-PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X.L.-PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X.L.-PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X.L.-PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X.L.-PRODUCTIONS
Products information X.L.-PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises. Animations diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X.L.-PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for X.L.-PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor X.L.-PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for X.L.-PRODUCTIONS

24490100. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores

Werken bij X.L.-PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X.L.-PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X.L.-PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X.L.-PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van X.L.-PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of X.L.-PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor X.L.-PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor X.L.-PRODUCTIONS. X.L.-PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X.L.-PRODUCTIONS. Leave a respond for X.L.-PRODUCTIONS. X.L.-PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X.L.-PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten X.L.-PRODUCTIONS
Location of X.L.-PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of X.L.-PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come X.L.-PRODUCTIONS X.L.-PRODUCTIONS: HUIS EDELKIP | Li-Ja-Wi | Hoffmann Arnold SPRLU | KID?S CORNER | POLICE F?D?RALE

Other related companies as X.L.-PRODUCTIONS: HUIS EDELKIP | Li-Ja-Wi | Hoffmann Arnold SPRLU | KID?S CORNER | POLICE F?D?RALE

X.L.-PRODUCTIONS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X.L.-PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf X.L.-PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: ANTOON DE PESSEROEYLAAN 1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Animations diverses. Lijst met producten zijn Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
De hoofdactiviteit van X.L.-PRODUCTIONS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X.L.-PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X.L.-PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van X.L.-PRODUCTIONS op de kaart.

X.L.-PRODUCTIONS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is X.L.-PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE05680725097. The company X.L.-PRODUCTIONS is located at the address: ANTOON DE PESSEROEYLAAN 1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services divers aux entreprises. Animations diverses. List of products are Activités: Animateurs. Public: Adultes.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
The main activity of X.L.-PRODUCTIONS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of X.L.-PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of X.L.-PRODUCTIONS, open positions, location of X.L.-PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X.L.-PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X.L.-PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X.L.-PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X.L.-PRODUCTIONS, employees, financial statistics.