STARS THEATERBUREAU

Contactgegevens STARS THEATERBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STARS THEATERBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

STARS THEATERBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50358555 (+32-50358555) 50358555 (+32-50358555)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STARS THEATERBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STARS THEATERBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STARS THEATERBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STARS THEATERBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STARS THEATERBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STARS THEATERBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STARS THEATERBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STARS THEATERBUREAU
Products information STARS THEATERBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STARS THEATERBUREAU
(Get full report from official database of BE for STARS THEATERBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor STARS THEATERBUREAU
Addition kinds of activities for STARS THEATERBUREAU

508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
50460102. mannequins | Mannequins
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij STARS THEATERBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STARS THEATERBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STARS THEATERBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STARS THEATERBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van STARS THEATERBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of STARS THEATERBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor STARS THEATERBUREAU. Laat een reactie achter voor STARS THEATERBUREAU. STARS THEATERBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STARS THEATERBUREAU. Leave a respond for STARS THEATERBUREAU. STARS THEATERBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STARS THEATERBUREAU op de google maps. Adres en contacten STARS THEATERBUREAU
Location of STARS THEATERBUREAU on the google maps. Address and contacts of STARS THEATERBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come STARS THEATERBUREAU STARS THEATERBUREAU: BELIS Bart BVBA | Claudine Hondentrimsalon | De Bock L V | ROGER LIERMAN | R. BRUYNEEL

Other related companies as STARS THEATERBUREAU: BELIS Bart BVBA | Claudine Hondentrimsalon | De Bock L V | ROGER LIERMAN | R. BRUYNEEL

STARS THEATERBUREAU is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STARS THEATERBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf STARS THEATERBUREAU bevindt zich op het adres: TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
De hoofdactiviteit van STARS THEATERBUREAU is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STARS THEATERBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STARS THEATERBUREAU, openstaande posities, locatie van STARS THEATERBUREAU op de kaart.

STARS THEATERBUREAU is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is STARS THEATERBUREAU, company assigned to the tax number BE04598297119. The company STARS THEATERBUREAU is located at the address: TER WOESTIJNE 12; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services divers aux entreprises. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
The main activity of STARS THEATERBUREAU is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STARS THEATERBUREAU is not available. You also can look at reviews of STARS THEATERBUREAU, open positions, location of STARS THEATERBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STARS THEATERBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STARS THEATERBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STARS THEATERBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STARS THEATERBUREAU, employees, financial statistics.