ESEC BELGIUM

Contactgegevens ESEC BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESEC BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESEC BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COLONEL BOURG 160B1; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27019235 (+32-27019235) 27019235 (+32-27019235)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESEC BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESEC BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESEC BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESEC BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESEC BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESEC BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESEC BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESEC BELGIUM
Products information ESEC BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESEC BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ESEC BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESEC BELGIUM
Addition kinds of activities for ESEC BELGIUM

33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
36740105. Rechters, vaste toestand | Rectifiers, solid state
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable

Werken bij ESEC BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESEC BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESEC BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESEC BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

Zoek naar antwoorden van ESEC BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ESEC BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESEC BELGIUM. Laat een reactie achter voor ESEC BELGIUM. ESEC BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESEC BELGIUM. Leave a respond for ESEC BELGIUM. ESEC BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESEC BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ESEC BELGIUM
Location of ESEC BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ESEC BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ESEC BELGIUM ESEC BELGIUM: PAUL DUJARDIN | KAPSTER AAN HUIS CAROLINE | WE MEN | Maes Emile | L. BILLIET

Other related companies as ESEC BELGIUM: PAUL DUJARDIN | KAPSTER AAN HUIS CAROLINE | WE MEN | Maes Emile | L. BILLIET

ESEC BELGIUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESEC BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf ESEC BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE COLONEL BOURG 160B1; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
De hoofdactiviteit van ESEC BELGIUM is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESEC BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESEC BELGIUM, openstaande posities, locatie van ESEC BELGIUM op de kaart.

ESEC BELGIUM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESEC BELGIUM, company assigned to the tax number BE07882385253. The company ESEC BELGIUM is located at the address: RUE COLONEL BOURG 160B1; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services divers aux entreprises. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
The main activity of ESEC BELGIUM is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESEC BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ESEC BELGIUM, open positions, location of ESEC BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESEC BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESEC BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESEC BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESEC BELGIUM, employees, financial statistics.