CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS

Contactgegevens CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE L. MOMMAERTS 24; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 27300700 (+32-27300700) 27300700 (+32-27300700)

Fax (fax): +32 (10) 908-40-84 +32 (10) 908-40-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS
Products information CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE09973907470
Ondernemingsnummer: 6345947265
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS
(Get full report from official database of BE for CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS
Addition kinds of activities for CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
17919909. Opslagtanks, metaal: erectie | Storage tanks, metal: erection
20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions

Werken bij CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Laat een reactie achter voor CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. Leave a respond for CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS. CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS op de google maps. Adres en contacten CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS
Location of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS on the google maps. Address and contacts of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: OP DE LOGEN | ROGER VERCAEMER | MOORTELPUTHOF | Bosbeek (De) | Netwise

Other related companies as CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS: OP DE LOGEN | ROGER VERCAEMER | MOORTELPUTHOF | Bosbeek (De) | Netwise

CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973907470. Het bedrijf CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS bevindt zich op het adres: AVENUE L. MOMMAERTS 24; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
De hoofdactiviteit van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, openstaande posities, locatie van CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS op de kaart.

CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, company assigned to the tax number BE09973907470. The company CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is located at the address: AVENUE L. MOMMAERTS 24; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services divers aux entreprises. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion..
The main activity of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS is not available. You also can look at reviews of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, open positions, location of CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONCEPT AND COMMUNICATION FOR BUSINESS, employees, financial statistics.