FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA
Private companiesMetal Mining • FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Des Quatre-Vents 70/A 1080 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-51-60-60 32-22-51-60-60

Fax (fax): 32-22-52-22-66 32-22-52-22-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA
Products information FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

BTW identificatienummer (tax): BE04580444335
Ondernemingsnummer: 7863983154
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tubes and pipes, rubber and plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
35550200. Drukplaten | Printing plates
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA. FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA
Location of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: Verhaeghe D | R.U.S. GLONTOISE | Brusten Christine | RAYMOND ANDRE | DE VOORZORG

Other related companies as FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA: Verhaeghe D | R.U.S. GLONTOISE | Brusten Christine | RAYMOND ANDRE | DE VOORZORG

FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04580444335. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA bevindt zich op het adres: R. Des Quatre-Vents 70/A 1080 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tubes and pipes, rubber and plastic. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA op de kaart.

FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is a company, that was registered 2003 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, company assigned to the tax number BE04580444335. The company FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is located at the address: R. Des Quatre-Vents 70/A 1080 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tubes and pipes, rubber and plastic. Products created in FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, open positions, location of FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS DRUGMAND ET MEERT SA, employees, financial statistics.