GALLERY CONTROL

Contactgegevens GALLERY CONTROL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALLERY CONTROL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALLERY CONTROL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DU JARDIN BOTANIQUE 44B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26491004 (+32-26491004) 26491004 (+32-26491004)

Fax (fax): +32 (12) 477-61-44 +32 (12) 477-61-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALLERY CONTROL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALLERY CONTROL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALLERY CONTROL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALLERY CONTROL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALLERY CONTROL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALLERY CONTROL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALLERY CONTROL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALLERY CONTROL
Products information GALLERY CONTROL

BTW identificatienummer (tax): BE06262451171
Ondernemingsnummer: 9277923583
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Services de Sécurité.. Services: Nettoyage de Bureaux.

Product categorie (product category): Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALLERY CONTROL
(Get full report from official database of BE for GALLERY CONTROL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALLERY CONTROL
Addition kinds of activities for GALLERY CONTROL

839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
27820202. Diaries | Diaries
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
36340503. Krullen, elektrisch | Curling irons, electric
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
50520104. Lood erts | Lead ore
51310209. linten | Ribbons
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij GALLERY CONTROL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALLERY CONTROL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALLERY CONTROL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALLERY CONTROL. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van GALLERY CONTROL in sociale netwerken
Look for responds of GALLERY CONTROL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALLERY CONTROL. Laat een reactie achter voor GALLERY CONTROL. GALLERY CONTROL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALLERY CONTROL. Leave a respond for GALLERY CONTROL. GALLERY CONTROL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALLERY CONTROL op de google maps. Adres en contacten GALLERY CONTROL
Location of GALLERY CONTROL on the google maps. Address and contacts of GALLERY CONTROL

Andere gerelateerde bedrijven als come GALLERY CONTROL GALLERY CONTROL: FLANDREA MERZARIO NV | Nuytten Peter | YELLOW SUBMARINE | ETIENNE VAN DEN NEUCKER | PETER VERLINDEN

Other related companies as GALLERY CONTROL: FLANDREA MERZARIO NV | Nuytten Peter | YELLOW SUBMARINE | ETIENNE VAN DEN NEUCKER | PETER VERLINDEN

GALLERY CONTROL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALLERY CONTROL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06262451171. Het bedrijf GALLERY CONTROL bevindt zich op het adres: BLD DU JARDIN BOTANIQUE 44B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Produits & Services: Services de Sécurité.. Services: Nettoyage de Bureaux..
De hoofdactiviteit van GALLERY CONTROL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALLERY CONTROL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALLERY CONTROL, openstaande posities, locatie van GALLERY CONTROL op de kaart.

GALLERY CONTROL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALLERY CONTROL, company assigned to the tax number BE06262451171. The company GALLERY CONTROL is located at the address: BLD DU JARDIN BOTANIQUE 44B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Produits & Services: Services de Sécurité.. Services: Nettoyage de Bureaux..
The main activity of GALLERY CONTROL is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GALLERY CONTROL is not available. You also can look at reviews of GALLERY CONTROL, open positions, location of GALLERY CONTROL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALLERY CONTROL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALLERY CONTROL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALLERY CONTROL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALLERY CONTROL, employees, financial statistics.