YVAN PIERAR EN ZOON

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • YVAN PIERAR EN ZOON
Private companiesDepository Institutions • YVAN PIERAR EN ZOON

Contactgegevens YVAN PIERAR EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN PIERAR EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN PIERAR EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; ZANDVOORDE, België

Telefoon (phone): 59267534 (+32-59267534) 59267534 (+32-59267534)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN PIERAR EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN PIERAR EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN PIERAR EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN PIERAR EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN PIERAR EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN PIERAR EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN PIERAR EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN PIERAR EN ZOON
Products information YVAN PIERAR EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Installation & Entretien: Installation de Canalisations d'Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, Nettoyage de Citernes à Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage Central, Installation de Chaudières, Ingénerie de Chauffage au Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage à Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Salles de Bains, Réparation de Chaudières. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN PIERAR EN ZOON
(Get full report from official database of BE for YVAN PIERAR EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN PIERAR EN ZOON
Addition kinds of activities for YVAN PIERAR EN ZOON

22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
26790300. Behang | Wallpaper
39420102. Doll delen | Doll parts
44899901. Airboats | Airboats
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas

Werken bij YVAN PIERAR EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN PIERAR EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN PIERAR EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN PIERAR EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van YVAN PIERAR EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of YVAN PIERAR EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN PIERAR EN ZOON. Laat een reactie achter voor YVAN PIERAR EN ZOON. YVAN PIERAR EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN PIERAR EN ZOON. Leave a respond for YVAN PIERAR EN ZOON. YVAN PIERAR EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN PIERAR EN ZOON op de google maps. Adres en contacten YVAN PIERAR EN ZOON
Location of YVAN PIERAR EN ZOON on the google maps. Address and contacts of YVAN PIERAR EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN PIERAR EN ZOON YVAN PIERAR EN ZOON: TRBA SA | TEA-ROOM DE PAELE | LIBRAIRIE DE LA GARE | Melgers T | AVB Electronics BVBA

Other related companies as YVAN PIERAR EN ZOON: TRBA SA | TEA-ROOM DE PAELE | LIBRAIRIE DE LA GARE | Melgers T | AVB Electronics BVBA

YVAN PIERAR EN ZOON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN PIERAR EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf YVAN PIERAR EN ZOON bevindt zich op het adres: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; ZANDVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Canalisations d'Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, Nettoyage de Citernes à Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage Central, Installation de Chaudières, Ingénerie de Chauffage au Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage à Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Salles de Bains, Réparation de Chaudières. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van YVAN PIERAR EN ZOON is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN PIERAR EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN PIERAR EN ZOON, openstaande posities, locatie van YVAN PIERAR EN ZOON op de kaart.

YVAN PIERAR EN ZOON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN PIERAR EN ZOON, company assigned to the tax number BE09098571777. The company YVAN PIERAR EN ZOON is located at the address: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 33; 8400; ZANDVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Canalisations d'Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, Nettoyage de Citernes à Mazout, Installation du Gaz, Installation de Chauffage Central, Installation de Chaudières, Ingénerie de Chauffage au Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage à Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Salles de Bains, Réparation de Chaudières. Services: Devis Gratuit..
The main activity of YVAN PIERAR EN ZOON is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN PIERAR EN ZOON is not available. You also can look at reviews of YVAN PIERAR EN ZOON, open positions, location of YVAN PIERAR EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN PIERAR EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN PIERAR EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN PIERAR EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN PIERAR EN ZOON, employees, financial statistics.