A A S SPLENDID

Contactgegevens A A S SPLENDID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A S SPLENDID: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A S SPLENDID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEBOKLAAN 4; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36652481 (+32-36652481) 36652481 (+32-36652481)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A S SPLENDID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A S SPLENDID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A S SPLENDID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A S SPLENDID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A S SPLENDID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A S SPLENDID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A S SPLENDID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A S SPLENDID
Products information A A S SPLENDID

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A S SPLENDID
(Get full report from official database of BE for A A S SPLENDID)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A S SPLENDID
Addition kinds of activities for A A S SPLENDID

07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
17999912. Omheining constructie | Fence construction
20370103. Aardappelproducten, snel bevroren en koud verpakking | Potato products, quick frozen and cold pack
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders

Werken bij A A S SPLENDID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A S SPLENDID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A S SPLENDID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A S SPLENDID. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van A A S SPLENDID in sociale netwerken
Look for responds of A A S SPLENDID in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A S SPLENDID. Laat een reactie achter voor A A S SPLENDID. A A S SPLENDID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A S SPLENDID. Leave a respond for A A S SPLENDID. A A S SPLENDID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A S SPLENDID op de google maps. Adres en contacten A A S SPLENDID
Location of A A S SPLENDID on the google maps. Address and contacts of A A S SPLENDID

Andere gerelateerde bedrijven als come A A S SPLENDID A A S SPLENDID: REXEL BELGIUM NV | ALFRED WANNEZ | Altesse Quality Food SA | Borras J | Orban Philippe

Other related companies as A A S SPLENDID: REXEL BELGIUM NV | ALFRED WANNEZ | Altesse Quality Food SA | Borras J | Orban Philippe

A A S SPLENDID is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A S SPLENDID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf A A S SPLENDID bevindt zich op het adres: REEBOKLAAN 4; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van A A S SPLENDID is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A S SPLENDID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A S SPLENDID, openstaande posities, locatie van A A S SPLENDID op de kaart.

A A S SPLENDID is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A S SPLENDID, company assigned to the tax number BE01294158935. The company A A S SPLENDID is located at the address: REEBOKLAAN 4; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of A A S SPLENDID is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A A S SPLENDID is not available. You also can look at reviews of A A S SPLENDID, open positions, location of A A S SPLENDID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A S SPLENDID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A S SPLENDID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A S SPLENDID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A S SPLENDID, employees, financial statistics.