RUBENS PARKING

Contactgegevens RUBENS PARKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUBENS PARKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUBENS PARKING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMBARDENVEST 24; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32271741 32271741

Fax (fax): +32 (63) 854-88-58 +32 (63) 854-88-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUBENS PARKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUBENS PARKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUBENS PARKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUBENS PARKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUBENS PARKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUBENS PARKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUBENS PARKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUBENS PARKING
Products information RUBENS PARKING

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.

Product categorie (product category): Services annexes des transports terrestres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUBENS PARKING
(Get full report from official database of BE for RUBENS PARKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUBENS PARKING
Addition kinds of activities for RUBENS PARKING

179999. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
395203. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
505103. Koperproducten | Copper products
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec

Werken bij RUBENS PARKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUBENS PARKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUBENS PARKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUBENS PARKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van RUBENS PARKING in sociale netwerken
Look for responds of RUBENS PARKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUBENS PARKING. Laat een reactie achter voor RUBENS PARKING. RUBENS PARKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUBENS PARKING. Leave a respond for RUBENS PARKING. RUBENS PARKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUBENS PARKING op de google maps. Adres en contacten RUBENS PARKING
Location of RUBENS PARKING on the google maps. Address and contacts of RUBENS PARKING

Andere gerelateerde bedrijven als come RUBENS PARKING RUBENS PARKING: Chambaere Gebroeders BVBA | CHICKEN AND RIBS SPECIALIT?S CHINOISES | ASORA bvba | Ons Huis | Vande Capelle BVBA

Other related companies as RUBENS PARKING: Chambaere Gebroeders BVBA | CHICKEN AND RIBS SPECIALIT?S CHINOISES | ASORA bvba | Ons Huis | Vande Capelle BVBA

RUBENS PARKING is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUBENS PARKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf RUBENS PARKING bevindt zich op het adres: LOMBARDENVEST 24; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services annexes des transports terrestres. Lijst met producten zijn Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
De hoofdactiviteit van RUBENS PARKING is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUBENS PARKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUBENS PARKING, openstaande posities, locatie van RUBENS PARKING op de kaart.

RUBENS PARKING is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUBENS PARKING, company assigned to the tax number BE07836517333. The company RUBENS PARKING is located at the address: LOMBARDENVEST 24; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services annexes des transports terrestres. List of products are Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
The main activity of RUBENS PARKING is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUBENS PARKING is not available. You also can look at reviews of RUBENS PARKING, open positions, location of RUBENS PARKING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUBENS PARKING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUBENS PARKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUBENS PARKING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUBENS PARKING, employees, financial statistics.